Ana­ly­ti­ke­re med flair for for­mid­ling


Vil du være med til at gøre en forskel for jernbanen i Danmark? Er du samtidig en skarp analytiker med god forretningsforståelse og en passion for at formidle data og analyser? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger to forretningsorienterede analytikere til Analyse & Prognoser, der er en sektion under Forretningsudvikling i Banedanmarks Trafikdivision.

I Analyse & Prognoser anvender vi de nyeste teknologier. Vi arbejder bl.a. med AI og Machine Learning og har netop taget vores nye datamiljø på Azure-platformen i brug. Det giver os helt nye muligheder for at analysere data og samtidig gør det nemmere at udvikle AI- og Machine Learning-modeller.

Som analytiker i Analyse & Prognoser vil din primære opgave være at understøtte den fortsatte udvikling af forretningen med forskellige former for driftsrapportering og analyser, men du vil også skulle indgå i opgaver og projekter på tværs af områdets øvrige sektioner.

Du bliver del af en velfungerende organisation, hvor vi har fokus på faglig og personlig udvikling og hvor omdrejningspunktet er opgørelser og forudsigelser af togenes punktlighed.

Du er samtidig med til at gøre en forskel. I Banedanmark sikrer vi nemlig, at hundredtusindvis af danskere hver dag, kan tage toget for at komme på arbejde, på ferie eller frem til hinanden.

Løsningsorienteret og relations skabende

Du er løsningsorienteret og tænker ”data først”. Du er god til at se og finde sammenhænge i data og kan lide at se dem i et forretningsmæssigt perspektiv. Du tænker i modtageren og er i stand til at formidle og visualisere dine resultater på en klar måde.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os at du er akademiker med relevante kompetencer indenfor statistik/matematik.

Desuden er der det en fordel hvis du har..

  • erfaring med Power BI og DAX-kodning.
  • erfaring med datavisualisering og i at formidle analyser og data til modtagere på alle niveauer.
  • en proaktiv holdning og lyst til at arbejde tværfagligt.
  • kendskab til Power Automate, men dette ikke et ’must’.

Som person er du god til at opbygge og styrke relationer både internt og eksternt. Du tager ansvar for din egen såvel som sektionens fremdrift, og sætter en ære i at overholde leverancer og deadlines. Det er en vigtig forudsætning, at du er en stærk formidler, der formår at omsætte dine analyser til brugbare og operationelle input eller anbefalinger.

Din nye arbejdsplads

Dit arbejdssted vil være Trafiktårn Øst på Carsten Niebuhrs Gade i København. Her bliver du en del af en sektion med 15 dygtige kollegaer, der leverer analyser og indsigt til direktionen, resten af organisationen og jernbanevirksomhederne.

Vi er et team, der består af analytikere, data scientists og folk med indgående kendskab til forretningen Banedanmark.

Som vores nye analytiker, vil du indgå i et tværfagligt team, der leverer driftsrapportering, forretningsanalyser, beslutningsoplæg og prognoser på baggrund heraf.

Du bliver samtidig del af et stærkt fagligt, men uformelt arbejdsmiljø med plads til at have det sjovt, en positiv tilgang til arbejdet og stor indflydelse på forretningen.

Løn

Du ansættes i henhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ole Keinicke Christensen på telefon 24 27 75 56 (efter 8. august).

Vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende fra medio august måned.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg jobbet her" og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 19-08-2022

Kontakt
Ole Keinicke Christensen
Sektionschef
ohkc@bane.dk
24277556


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.500 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

Gem job