Net­værk­s­tek­ni­ker til NSK-Tele - genopslag


Vil du bruge din viden om netværk og sikkerhed til at understøtte politiets efterforskende arbejde samt sikre en sikker og stabil drift og vedligeholdelse af politiets efterforskningssystemer? Så har vi jobbet til dig.

Din nye hverdag

Vi søger en ny netværkstekniker, som skal indgå i teamet, NSK-Tele, der er dedikeret til at understøtte politiets efterforskning. NSK-Tele teamet fungerer på mange måder som en lille, selvstændig driftsafdeling i vores Koncern IT, da drift i forhold til efterforskningen er underlagt skærpede sikkerhedskrav. Vi dækker derfor bredt i forhold til såvel services som kompetencer (netværk, serverdrift, storage, sikkerhed, etc.).

I din rolle som netværkstekniker arbejder du med sikkerhedsmæssigt isolerede løsninger, og du er med til at varetage spændende og udfordrende opgaver inden for alle dele af netværk, hvor du har en central rolle i forhold til den daglige drift og vedligeholdelse af politiets Cisco-netværk. Du er ligeledes involveret i projekter, som skal hjælpe med at understøtte og effektivisere politiets efterforskningsarbejde.

Vi er et mindre team på 5 kolleger, som skal dække bredt, og du har derfor et tæt samarbejde med dine kolleger i forhold til såvel løbende koordinering som faglig sparring, og det er derfor en fordel, hvis du har en bred erfaring inden for infrastruktur og drift. Vi har stor fokus på sikkerhed og driftsstabilitet, og du er – sammen med dine kolleger – med til at drive en spændende rejse i teamet med fokus på bl.a. øget konsolidering, opgradering af infrastrukturen samt procesimplementering.

Ud over dine nærmeste kolleger har du også samarbejde og berøringsflade med resten af Center for Drift (herunder Netværk) samt resten af Koncern IT. Du har ligeledes et tæt samarbejde med den del af organisationen, som varetager support, applikationsdrift samt udvikling i forhold til efterforskningen. NSK-tele er placeret under Center for Drift, som er opdelt i 8 sektioner: Infrastruktur, Netværk, Systemdrift, Operative processer, Administrative Applikationer, Operative Applikationer, Drift Support samt NSK-Tele.

Vores kommende kollega

Vi hører gerne fra dig uanset om du har et par års eller har flere års relevant erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du har en solid, grundlæggende viden om netværksteknologier og erfaring med firewalls. Det tæller positivt, hvis du har relevante certificeringer, såsom Cisco CCNA-certificering og Citrix CCA-N. Det er ligeledes en fordel, hvis du har praktisk erfaring med f.eks. Cisco-switche, Cisco Prime Infrastructure eller Cisco Identity Services Engine (ISE) samt 802.1x.

Du trives med at arbejde i et højt fagligt miljø og har lysten til at arbejde med såvel driftsopgaver som projekter. Du er en holdspiller, som er vant til at samarbejde i teams, og som person udviser du fleksibilitet og tolerance i samarbejdet med andre. Du må godt være nysgerrig, og du kan godt lide at lære og sætte dig ind i nye ting. Du evner desuden at kommunikere konstruktivt på tværs af forskellige faggrupper og formår at skabe samt opretholde gode relationer på tværs af organisationen. Du arbejder struktureret og formår at planlægge og prioritere egne arbejdsopgaver samt at have fokus på overholdelse af deadlines.

Bredt kendskab i forhold til infrastruktur er en fordel.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres på baggrund af kvalifikationer.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver som udgangspunkt Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre. Eftersom teamet understøtter flere lokationer, kan mødested dog efter aftale være andre lokationer inden for Storkøbenhavn.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til klassificeringen Yderst Hemmelig, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Interim Sektionsleder for NSK-Tele Dorte Thejl på 23 82 10 24 i tidsrummet 9-13 på hverdage. Du kan finde generel information om politiet her.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler d. 18 august samt 2. samtaler d. 23 august 2022.

Ansøgningsfrist: 10. august 2022.


Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Gem job

Rigspolitiet
Publiceret: 19. juli 2022

Arbejdssted

Location Hvidovre