Spændende Sa­les­for­ce job i ZOO!


Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for ZOOs Salesforce-platform? Har du erfaring med Salesforce, og har du generelt en analytisk og kommerciel tilgang til dit arbejde? Så er du måske vores nye kollega. 

Hvem er vi? 

Zoologisk Have København er i rivende udvikling og er i fuld gang med at skabe en moderne og markedsledende oplevelseshave med unikke oplevelser og et årligt antal besøgende på over 1,2 millioner gæster. 
Vores applikationer og i særdeleshed vores Salesforce platform er en vigtig brik i denne udvikling. Vi har i ZOO sat alle sejl ind på at udvikle vores IT-platforme på tværs af Haven – med det mål for øje at højne gæsteoplevelsen i ZOO. 

En stilling med masser af ansvar

Som vores nye applications ansvarlige får du ansvaret for løbende at bidrage til udviklingen af ZOOs Salesforce-platform. Det betyder, at det er dig, der står for proaktivt at drifte og udvikle vores tekniske løsninger, herunder analysere forretningens platformsbehov og derudfra udarbejde forretningsprocesser og specificere de tekniske løsninger. 
Det er også dig, der bliver ansvarlig for løbende og proaktivt at designe og udvikle lav-kode og pro-kode løsninger på force.com platformen, herunder Apex, Lightning Components, applikationsintegration og datamigrering. Derudover fungerer du som IT-systemansvarlig for Salesforce tech stack.

Bliv en del af vores IT-afdeling

Du bliver en del af vores IT-afdeling med direkte reference til vores IT-chef. I hverdagen vil du opleve en tæt dialog og sparring med andre afdelinger på tværs af Haven, især vores kommercielle afdeling, vores indgang samt vores salgsafdeling. Dette fordi du i samarbejde med disse afdelinger er ansvarlig for, at vores Salesforce platform til enhver tid understøtter forretningen optimalt. 

Primære ansvarsområder

  • Design af dokumentation, opbygning, test og implementering af forbedringer til Salesforce i tråd med best practice inden for Salesforce.
  • Automatisering af komplekse forretningsprocesser, herunder udnytte værdien af skyerne og aktivere brugere på Salesforce.
  • Nedbryde forretningsprocesser i håndgribelige og implementeringsparate user stories.
  • Løbende konfigurere standardløsninger på Salesforce-platforme, primært Sales-, Service- og Community Cloud, herunder opstilling af fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.
  • Supportere den daglige drift af den implementerede løsning, herunder yde support til vores superbrugere

Vores forventninger til dig

Du har en længevarende relevant IT-uddannelse, og du har minimum 4 års erfaring med implementering af løsninger på Salesforce-platforme - gerne i en større organisation. Erfaring med kodning er en fordel, men ikke et krav. 
Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har et stærkt kommercielt mindset
  • Du er analytisk – og kan komme fra data til insights/anbefalinger
  • Din tilgang til problemløsning er via struktureret analyse og løsningsdesign
  • Du har hands-on erfaring med applications administration
  • Du er proaktiv og løsningsorienteret

Vi tilbyder

I Zoologisk Have København får du et udfordrende job i en helt unik oplevelsesinstitution med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en travl og varieret hverdag i et spændende og uformelt miljø, hvor der også er mulighed for hjemmearbejde. Du får en unik mulighed for at komme helt tæt på kunder og kollegaer som benytter Salesforce for derigennem at øge kundetilfredsheden.

Hvis det lyder som noget for dig, så ansøg via linket her på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage fat i vores IT Chef, Jørgen Zangenberg, på enten mail: JZ@zoo.dk eller telefon: +45 23 24 04 04.

Opstart: Forventeligt 1. oktober 2022
Stillingstype: Fuldtid
Ansøgningsfrist: 28. august 2022

Gem job