Stu­den­ter­med­hjæl­per til Anti-hvidvask - pro­gram­me­ring og udtræk af data

Er du en motiveret studerende med interesse for bekæmpelse af svindel og hvidvask, så har vi et spændende og udviklende studiejob til dig.

Jobbet

Til Hvidvask AML søger vi en studentermedhjælper, der har interesse for opgaver indenfor data, udtræk og hvidvask- og svindelbekæmpelse. Du kommer til at være en del af teamet Scenarier og udtræk i AML Transaktioner. Vi arbejder med transaktionsovervågningen, Vi undersøger mistænkelig adfærd og laver underretninger til myndighederne.

Teamet Scenarier og udtræk arbejder dels med afdelingens driftsopgaver (alarmbehandling og underretninger) og dels med bygning af scenarier i SAS AML, laver udtræk, statistikker og rapportering.

Der kan være forskellige indgangsvinkler til jobbet. Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne indenfor matematik, data eller programmering. Har du interesse i at kombinere din teoretiske uddannelse med noget praktisk erfaring indenfor bekæmpelse af svindel og hvidvask, så er der måske en mulighed her.

Hvidvask AML er en del af området Kundekendskab og Hvidvask, som bl.a. har ansvaret for operationel hvidvask i koncernen. Området er forankret i Silkeborg, Teamet AML Transaktioner er placeret centralt i København. I Hvidvask AML arbejder vi både med transaktionsovervågning, fraud, efterbehandling af underrettede kunder, indsigelser, underretninger til NSK. I København bliver i 5 studentermedhjælpere, i deler opgaver og sørger for, at afdelingen altid er bemandet med minimum 1 studentermedhjælper.

Vi forventer 2 arbejdsdage pr. uge (ca. 15 timer), og i ferieperioder kan der blive mulighed for flere timer. Omvendt får du stor fleksibilitet i eksamensperioder, hvis du har brug for det.

Vi har mange opgaver, og du skal være klar til at tage fra på alle opgaver. Både med faste opgaver og ac hoc opgaver, hvor du kan støtte dine kolleger.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • Er godt i gang med din bachelor.
  • Har et højt fagligt niveau.
  • Har erfaring med at håndtere store mængder data.
  • Har forståelse for IT, vi anvender SQL, R-Studio, SAS, SAS Entreprice guide, VBA.
  • Er omhyggelig og systematisk. Du får ansvar for egne opgaver, når du er klar til det.
  • Er god til at formulere dig på dansk både skriftligt og mundtligt, og i øvrigt evner at kommunikere med vores interessenter.
  • Er social, bidrager med godt humør og er hjælpsom af natur.
  • Har mulighed for at være i Hvidvask AML i hele din studietid.

Ansøgning

Send din ansøgning i løbet af sommerferien og senest 26. august. Vi holder samtaler fra slutningen af august.

Senior HR Partner Karin Elmedal Hansen tager imod din ansøgning.

Gem job