Data engineer

Interesserer du dig for Business Intelligence, Data Warehouse og datadrevne beslutninger? Vil du være med til at modellere og levere forretningskritiske data til bl.a. PFA’s Finans & Aktuariat? Stortrives du i en verden med komplekse strukturer, massive datamængder og agil opgaveløsning? Som data engineer får du en karriere med mere mening, plads til at udforske din faglighed og udvikle dig sammen med gode kolleger.

Du skal være med til at modernisere og udbrede brugen af data i PFA

Du bliver en del af Platformsdata i PFA. Vi modellerer og leverer en række forretningskritiske data, som bl.a. PFA’s Finans & Aktuariat anvender til deres komplekse modeller til estimationer, prissætning og regnskab. Vores team har fokus på at skabe værdi til PFA og vores kunder gennem data af høj kvalitet. I efteråret går vi i gang med at etablere et fremtidssikret Enterprise Data Warehouse i Azure på de nyeste services fra Informatica Cloud, så vi får et cutting-edge Data Warehouse. Som Data Engineer skal du være med i denne transformation, så du får masser af muligheder for at arbejde med Cloud og bruge alle dine evner. På kort sigt er der spændende opgaver med udvikling, vedligeholdelse af løsninger udviklet på Microsoft SQL server, udbredelse af teamets data- og rapporteringsløsninger og driftssikring. Du kan se frem til et alsidigt job i et agilt setup, hvor du samarbejder med data-begejstrede kollegaer, der er motiverede af at skabe værdi via data.

Dine nøgleopgaver er at:

 • udvikle løsninger til PFA’s fremtidige dataplatform, der er baseret på Azure og Informatica teknologier med kildedata fra on-premise og Cloud kilder
 • drifte, udvikle og vedligeholde teamets dataløsninger i SQL
 • øge datakvalitet og gøre data mere tilgængelig
 • sikre fortsat høj tilfredshed blandt brugere af teamets dataløsninger
 • udbrede anvendelsen af vores rapporteringsløsninger til flere dele af PFA
 • have et tæt samarbejde med Finans/Aktuariatet og levere løsninger, der møder deres behov

”Vi leder efter en data engineer, der vil være med til at opbygge PFA’s nye Enterprise Data Warehouse. Vi har brug for dig, der er nyuddannet eller kommer med lang erfaring, og er interesseret i at omgive dig med komplekse strukturer, store datamængder, agile kolleger og faglig udvikling,” siger Patrick Mortensen, der er leder af Platformsdata i PFA.

Du er god til SQL og har motivation til at arbejde agilt

Vi søger dig, der:

 • har gode tekniske evner til udvikling i T-SQL og SQL generelt
 • har grundlæggende forståelse for Data Warehouse udvikling, SQL, datamodellering, analyse og design
 • meget gerne har erfaring fra en lignende stilling
 • kender forsikrings- og pensionsbranchen – eller har interesse i at få denne erfaring
 • har erfaring – eller vilje til at udvide din værktøjskasse med - CDI fra Informatica
 • har erfaring med data og kan gennemskue komplekse problemstillinger
 • har erfaring med – eller interesse i – at arbejde med agil udvikling (SAFe)
 • er ansvarsbevidst, videbegærlig, nysgerrig og interesseret i at lære nyt
 • er god til at sætte dig ind i brugeres behov.

Dit nye team har et godt sammenhold

Dit nye team har ti fastansatte kolleger og tre kolleger, der er indlånt fra andre teams i PFA. Vi er et velfungerende team, der arbejder agilt, har et godt sammenhold og prioriterer en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Vi holder samtaler fra den 1. august, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. august 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Patrick Mortensen, der er leder af Platformsdata på tlf.: 39 17 57 12.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job