Data science engineer

Interesserer du dig for data science-arkitektur, DevOps og MLOps? Vil du være med til at flytte PFA’s AI platform til næste niveau? Som data science engineer i PFA får du en karriere med mere mening i et fremadtænkende, samarbejdende team, hvor du er med til at bane vej for markedsledende data science-løsninger og markante fordele for PFA’s mere end 1 million kunder.

Du skal være med til at bane vej for næste generation af AI løsninger til PFA’s kunder

Du bliver en del af PFA’s AI Tech Team. Vi støtter data scientists på tværs af hele PFA gennem en fremtidssikret produkt- og IT-arkitektur, så der kan udvikles robust og skalerbar data science, der understøtter PFA’s strategiske agenda. Vores fælles mål er at frigøre al potentialet i data science for PFA og vores mange kolleger, der dagligt udvikler innovative løsninger til PFA’s kunder og medarbejdere ved hjælp af machine learning og data science. Du kan se frem til at arbejde i et team, hvor vi har fokus på at dyrke nysgerrighed og samarbejde, og hvor vi hele tiden har fokus på end-to-end leverancer og kort time-to-market.

Dine nøgleopgaver er at:

 • vedligeholde og udvide PFA’s data science-udviklings- og delivery stack (aktuelt er der tale om hybrid on-prem/cloud) via Azure Cloud, Docker/Kubernetes, R og Python
 • udvikle robust og skalerbar infrastruktur og DevOps i Azure Cloud
 • medvirke til udvikling og operationalisering af machine learning-løsninger i tæt samarbejde med data scientists, product owners og softwareudviklere på tværs af PFA
 • håndtere incidents på PFA’s data science-platform og støtte andre data scientists og udviklere i at løse problemer end-to-end – fra kode til produktion
 • modne og implementere MLOps ved at sikre en altid up-to-date data science application lifecycle, inklusive monitorering af produkter og modeller
 • løse daglige opgaver som en del af AI tech-teamet, herunder opgaver med dokumentation, governance og porteføljestyring.

“Her er jobbet for dig, der vil arbejde med AI på den helt store klinge. PFA’s rejse med AI er godt i gang. Vi har et modent setup, og vores mere end 1 million kunder møder allerede i dag værdiskabende AI-løsninger på PFA’s platforme. Vi skal nu i gang med at udvide og skalere vores platform, løsninger og governance, så vi kan levere næste generation af produkter baseret på data science og machine learning. Kom og bliv en del af et kreativt team, hvor du sætter dit aftryk på dette strategisk vigtige skridt for PFA,” siger Johannes Waage, der er leder af AI Technology and Platform i PFA.

Du ved en masse om DevOps og data science

Vi søger dig, der:

 • har en kandidatgrad eller en Ph.d. på et felt med fokus på teknologi, statistik etc.
 • har erfaring med at arbejde med DevOps og data/data science-arkitektur – eksempelvis i Cloud
 • har erfaring med at arbejde med Kubernetes og Docker
 • er velbevandret i Linux, inklusive OS, vedligeholdelse og konfiguration af applikationer
 • har erfaring med R eller Python og har interesse i machine learning og data science
 • arbejder med kode og dokumentation på en struktureret måde
 • kan kommunikere enkelt og effektivt med både tekniske og ikke-tekniske målgrupper
 • er åben og vil trives med samarbejde med kolleger på tværs af PFA
 • kan læse og forstå dansk (svarende til PD3) og gerne vil lære mere.

Dit nye team har engagement og masser af humor

Dit nye team består af syv meget motiverede og engagerede kolleger fra mange forskellige kulturelle og faglige baggrunde. Stemningen imellem os er åben, støttende, kreativ og med masser af humor. Du kan også se frem til at blive en del af et større community med mere end 30 data scientists på tværs af PFA, der arbejder med værdiskabende data science-løsninger.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 17. august 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Johannes Waage, der er leder af AI Technology and Platform i PFA, på tlf.: +45 21232722.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job