Studenter Software Developer søges til dis­rup­tion af træ­nings­bran­chen


Har du mod på at arbejde i et hurtigtvoksende startup, og ønsker du at arbejde med de nyeste teknologier i en spritny tech stack? Studerer du på en uddannelse inden for IT, eller ønsker du måske at arbejde færre timer? Vi søger dig, der vil tage idéer fra skitser på et papir og forme dem til software i brugernes hænder. Hvis det lyder spændende, vil vi gerne høre fra dig.

Booking Board

Booking Board er sat i verden, for at disrupte administrationen af træningscentre ved hjælp af software. Vores platform er bygget ud fra vores kunders ønsker, og med det primære fokus er at lette og automatisere deres hverdag, så de kan fokusere på deres medlemmer. 

Vi sætter en ære i at bygge og søsætte innovative løsninger af højeste kvalitet. Det indebærer gode løsninger hele vejen fra wireframes til design, implementering, automatiserede tests, user testing og meget mere.

Vores stack består af VueJS, Flutter, og .NET 6. 

Vi arbejder agilt ud fra vores kunders ønsker.

Dine evner

Du har en passende profil hvis du:

  • Ønsker et job på deltid eller er studerende inden for IT udvikling/software 
  • Kan arbejde fra vores kontor i Haderslev eller remote hjemmefra
  • Kan bruge git og benytte git workflows
  • Har erfaring med .NET Core og VueJS
  • Bonus, hvis du har erfaring med Flutter

Dig som person

Hvis du trives med kollegaer, der er nysgerrige, handlekraftige, tager ansvar og som gør en indsats for fællesskabet, så vil du passe godt ind. Vi sparrer og hjælpes ad med at forbedre både virksomheden, og de produkter vi udvikler.

Et ambitiøst startup på en klar mission

Vi tilbyder et sjovt, arbejdsomt og professionelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på læring. Vi er inspirerede af de kunder vi arbejder med - så du kan forvente at blive en del af et fællesskab.

Læring der rykker dine evner som udvikler markant, ved at være omgivet af de skarpeste kollegaer indenfor flere fagområder, og blive medansvarlig for hele udviklingsprojektet.

Et ungt og socialt miljø med et entreprenant mindset: Vi er hurtige til at eksekvere vores idéer, og skabe reél værdi for vores kunder.

En flad organisationsstruktur med meget få formelle procedurer.

Vil du vide mere om stillingen, eller er du bare nysgerrig på os som virksomhed? Tag et smut forbi vores hjemmeside www.bookingboard.io, og smid os en besked eller giv os et kald.

Kontakt

Casper S. Paulsen
casper.s.paulsen@bookingboard.io
60534462

Gem job