Ap­pli­ka­tions­spe­ci­a­list til Koncern IT


Koncern IT søger en applikationsspecialist til håndtering af Sundhedsvæsnets organisationsregister – Sygehus klassifikation på vegne af Region Sjælland. Sundhedsvæsenets Organisationsregister (SOR) indeholder informationer om organisations- og adressedata samt lokationsnumre i det danske sundhedsvæsen, og er det fundament mange af regionens øvrige systemer bygger deres dataunderstøttelse på.

En spændende hverdag med alsidige opgaver

Som vores nye applikationsspecialist arbejder du med at udvikle og vedligeholde SOR klassifikationen og den struktur af sygehuse, afdelinger og afsnit som bl.a. Sundhedsplatformen bygger på. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i Koncern IT, projektledere samt klinikere, og du deltager i samarbejdsforaer såvel regionalt som tværregionalt. Du indgår i udviklingsprojekter som Stamdata komponent, Way-finding og sygehusbyggerier. Du medvirker til analyser forud for organisatoriske beslutninger. Det er en fordel, hvis du har forståelse for ITIL-processer.

Du vil indgå i et team af Applikationsspecialister og koordinatorer, der arbejder på lokale driftsopgaver i forhold til Sundhedsplatformen og helt specifikt et lille team der arbejder med sygehusklassifikationen og facilitystrukturen. I samarbejde med kollega forventes du at planlægge, styre, lede og sikre dialog med samarbejdspartnere i Koncern IT samt forretningen og leverandør.

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer.
Du kommer fx til at håndtere opgaver som:

 • At have en tæt dialog med Sygehuse og Sundhedsplatformen Driftsorganisation vedr. opgaveløsning, support mm.
 • At deltage i arbejdet omkring den daglige drift af SOR klassifikationen.
 • Planlægge, styre, lede og sikre kommunikation med samarbejdspartnere.
 • Sikre relevante leverancer og at disse udvikles mest hensigtsmæssigt.
 • At udbygge viden om arbejdsgange og processer indenfor et eller flere områder i tæt samarbejde med forretningen.
 • Projektdeltagelse i større projekter og fungere som tovholder/projektleder på mindre opgaver/projekter.
 • Sagshåndtering i ServiceNow, der er regionens ITSM system.
 • Bidrager med analyse og vejledning til regionens sygehuse, når der skal foretages organisationsændringer.

Om dig

Du har en relevant it-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Du har eller kan tilegne dig viden om SOR området og Sundhedsplatformen, og du er god til at bevare overblikket. Du kender til Sygehusvæsenet, og meget gerne til Sygehusene i Region Sjælland. Du er systematisk, målrettet og nyder at færdiggøre opgaver, som kommer kunden, teamet og dig selv til gode.

Vi forventer, at du:

 • Har lyst til at opnå indsigt og forståelse for drift og udvikling af SOR og facility området.
 • Har en struktureret tilgang til opgaveløsning, selvstændigt såvel som teambaseret.
 • Har et stort drive i dit arbejde, er videbegærlig, og er villig til at påtage dig ansvar.
 • Arbejdsom og pragmatisk i din tilgang til opgaver, med fokus på overholdelse af deadlines.
 • Humoristisk og positiv tilgang til kolleger og opgaver.
 • Har gode samarbejdsevner, kan håndterer mange bolde i luften og alligevel bevare roen.
 • Målrettet og ser en ære i at færdiggøre opgaver.
 • Er proaktiv og tydelig i din kommunikation.
 • Har en høj grad af selvledelse og driver selvstændigt processerne.
 • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt samt i stand til at sikre løbende dialog med samarbejdspartnere, også på engelsk.
 • Har lyst til at samarbejde med personer med forskellig faglig baggrund og kvalifikationer

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven

Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i et mangfoldigt team på 16 specialister, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for Regions Sjællands borgere gennem udvikling og vedligeholdelse af vigtige applikationer til brug i fx behandlingsforløb. Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os. Vi er også en fleksibel arbejdsplads, hvor der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra når opgaverne tillader det og i aftale med nærmeste leder.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside.

Lyder det som noget for dig?

Der er ansøgningsfrist den 10. august 2022, og der vil blive afholdt to samtalerunder i uge 33 og i uge 34. Vi ønsker ansættelse per 1. oktober 2022.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte specialist Kristina Kit Schwartz på telefon 93 56 74 26, eller teamleder Stine Salling Olsen på telefon 24 98 28 12 eller på email sgos@regionsjaelland.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson(er):

Stine Gro Salling Olsen
Teamleder
sgos@regionsjaelland.dk
24982812

Kristina Kit Schwartz
IT-medarbejder
kksc@regionsjaelland.dk
93567426

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 22. juli 2022

Arbejdssted

Location Ringsted