GENOPSLAG: Softwa­re­ud­vik­ler søges til Det Danske Fil­min­sti­tut


Elsker du film? Det behøver du ikke, hvis bare du er stærk på kode og analyse og har lyst til at skabe løsninger i et levende filmhus med mange spændende opgaver og teknologier?

Det Danske Filminstitut er ved at opgradere sine platforme og kernesystemer, og som et led i vores IT-strategi insourcer vi udviklingen af en række systemer, der er målrettet øget automatisering og selvbetjening for Filminstituttets brugere og kunder.

Opgaver

Dine primære ansvarsområder vil være at udvikle Filminstituttets kernesystemer, hvor du sammen med et udviklingsteam både får ansvaret for konkrete programmeringsopgaver, men også deltager i analyse og kreativ design af nye løsninger. Det omfatter bl.a. databaseudvikling, integration (webservices) og udvikling af nye web-tjenester og applikationer.

Blandt vores systemer kan nævnes en filmdatabase, programdatabase til Cinemateket, et åbent API samt egenudviklede interaktive applikationer, hvor besøgende kan anvende video og lyd i et Windows/Mac-miljø understøttet med særligt AV-hardware.

Vores løsninger er generelt baseret på Microsoft-pakken, som er vores primære platform. Derudover leverer vi indhold og kode til webløsninger udviklet på Drupal-platformen i samarbejde med ekstern leverandør.

Din rolle

Du bliver en del af et stærkt team med to andre softwareudviklere, og vil være i daglig, tæt dialog med husets projektledere og brugere samt eksterne samarbejdspartnere omkring løsningerne. I stillingen er det vigtigt, at du forstår forskellige målgrupper, at du kan sætte dig i brugerens sted, og med forretningsforståelse finde pragmatiske løsninger i spændingsfeltet mellem sikkerhed, økonomi og drømmesystemet. Du vil få ansvar for egne systemer, og samtidigt være ressourceperson i forhold til vedligeholdelse og support af systemerne.

Din profil:

Vi forestiller os at

  • Du har flere års professionel erhvervserfaring med softwareudvikling og programmering
  • Du har en baggrund som datalog, datamatiker, akademiingeniør (software) eller anden relevant IT-uddannelse inden for programmering
  • Du har erhvervserfaring med følgende teknologier: C# eller lignende objektorienterede sprog, Visual Studio, MS SQL, GIT.
  • Du er en holdspiller, der også arbejder selvstændigt.
  • Du er opsøgende og nysgerrig og det falder dig naturligt at være i daglig dialog med brugere, projektledere og andre interessenter,
  • Du taler og skriver professionelt dansk.

Som vores nye softwareudvikler vil du få direkte reference til chefen for IT & AV, Michael Frost Jensen (tlf. 61 22 29 52).

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads i hjertet af København - i et levende miljø, hvor vi deler ideer og passion for film. Vi har et godt og humoristisk kollegaskab i IT og AV-afdelingen, der rummer både it-folk og filmoperatører.

Du vil som softwareudvikler hos os få en spændende stilling med et stort ansvar og alsidige opgaver, og ikke mindst mulighed for at arbejde med forskellige teknologier og arkitekturer.

Vi vægter en god work-life-balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Du vil få en god pensionsordning samt film og stærk kaffe ad libitum.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgning

Motiveret ansøgning med CV, og eventuelle eksamensbeviser skal være indsendt via vores elektroniske ansøgningssystem senest 2. november 2022. Klik på ’Søg jobbet’ nedenfor.

Vi afholder løbende samtaler, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Stillingen er et genopslag, da vi fortsat leder efter det helt rigtige match i forhold til kompetencer og motivation.


Om Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet.
Filminstituttet har ca. 160 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet, kulturel værdi og mangfoldighed og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.

Gem job

Det Danske Filminstitut
Publiceret: 22. september 2022

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden