It-kon­su­len­ter


Vil du være med til at implementere og opretholde stabil drift af vores it-systemer? Vi har brug for nye kræfter, som har lyst til at arbejde med solide teknologier, som primært bygger på produkter fra Microsoft.

Dine opgaver

Du bidrager til at vedligeholde vores it-landskab i hele dets levetid. Opgaverne kan bl.a. bestå af:

 • Deltagelse i projekter
 • Opsætning af systemer
 • Renovering af systemer
 • Daglig drift af systemer
 • Bidrag til udvikling af driftsrutiner og -processer
 • Udførelse af teknisk support, fejlsøgning og -håndtering

Kort sagt skal du, sammen med dine kolleger, være med til at opretholde stabil it-drift, samtidig med at du vedligeholder, optimerer og implementerer nye tiltag.

Du arbejder med støtte fra ITIL-rammeværket til sikring af kvalitet i dit arbejde. Derfor skal du være klar til at lære ITIL og den måde, vi bruger det på.

Hvem er du? 

Du kan være nyuddannet og have lyst til at prøve kræfter med et job i den del af it-driftsorganisationen, hvor vi arbejder med alle aspekter af it-infrastruktur. Du kan også være erfaren inden for drift af it-infrastruktur. Under alle omstændigheder skal du være klar til at gøre en indsats med drift og implementering inden for en bred vifte af teknologier, som primært baseres på produkter fra Microsoft.

Vi lægger bl.a. vægt på at:

 • du er certificeret inden for en eller flere af Microsofts teknologier, eller alternativt ønsker du at blive det
 • du har en faglig baggrund inden for it – det kan være en uddannelse som tekniker, datamatiker, ingeniør eller lign.
 • du er certificeret inden for ITIL, eller alternativt ønsker du at blive det
 • du går positivt til værks og er indstillet på at samarbejde på tværs af organisationen og i forhold til eksterne parter
 • du arbejder selvstændigt, nysgerrigt og opsøgende i forhold til opgaver
 • du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og behersker dansk i skrift og tale
 • du har analytisk sans og er vant til at arbejde systematisk og struktureret efter fastlagte processer

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i kriminalforsorgen, hvis hovedopgave er at medvirke til at begrænse kriminalitet ved at fuldbyrde de straffe, som domstolene har fastsat. Her vil du være med til at løfte en bred vifte af opgaver og projekter i en organisation i rivende udvikling med masser af dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver del af en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen, skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed.

Vi lægger vægt på, at vi er gode hver for sig, men det er sammen, vi er bedst. Og selvom vi oftest har travlt og ikke altid kan forudse, hvordan en dag forløber, så stræber vi efter, at vores kompetencer vedligeholdes og udvikles.
Som it-konsulent får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. 

Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og vi hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. 

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn, tæt på metro og inderhavnsbroerne.

Om os

Stillingerne er placeret i It Service, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi godt 80 medarbejdere, der arbejder med drift, support, udviklingsprojekter, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.

It Service består af en fagchef, tre enhedsledere og godt 30 medarbejdere. It Service har ansvaret for drift, infrastruktur, vedligeholdelse, teknisk support af it-systemerne og brugeradministration. Du vil skulle samarbejde med kolleger på tværs af centret og resten af kriminalforsorgen. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. 

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K. 

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest pr. 1. oktober.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fung. enhedsleder Frank Hounou Rosenbäck på telefon 72 55 44 71, e-post: frankhounou.rosenback@krfo.dk eller fagchef Henning Thomsen på telefon 72 55 94 50, e-post: henning.thomsen@krfo.dk.

Ansøgning 

Du søger stillingen elektronisk via knappen ”Søg jobbet her”. 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 15. august 2022.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Gem job