Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

C#-udvikler til ro­bot­si­mu­le­ring

  • Kan du se dig selv udvikle state-of-the-art løsninger inden for robotter og kunstig intelligens?
  • Har du lyst til at forbedre og strømline vores produkter til bl.a. automatisk generering af robotprogrammer?
  • Og vil du arbejde et sted, der prioriterer tid til familie- og fritidsliv?

”Vi arbejder inden for et område med meget høj kompleksitet, hvilket giver spændende faglige udfordringer, og hvor vi ser resultatet af vores arbejde med det samme. Og det er virkelig en motiverende faktor i hverdagen”, fortæller udvikler Palle.

Udvikl dig i en førende virksomhed

Inropa udvikler brugervenlig software til semi- og fuldautomatisk programmering af industrirobotter til overfladebehandling. Vores teknologi er førende inden for vores felt, og vi forventer at vokse markant over de næste år – hvilket også betyder gode udviklingsmuligheder for dig. Læs mere om os her.

”Vi udvikler avancereret software, som programmerer robotter, der blandt andet kan male bil- og vindmøllekomponenter, vinduer, døre og stålkonstruktioner. Og det er vi verdens bedste til.” – Henrik, Direktør.

Skub til grænserne for dit fag

Som udvikler får du – efter grundig oplæring – et stort ansvar, hvor du er med til at tage de næste skridt inden for vores avancerede robotløsninger.

Du kan med andre ord se frem til at arbejde med 3D-geometri, robotprogrammering, og på sigt også kunstig intelligens. En del af målet er at udvikle generel software, der passer til forskellige kunder, er testbar samt nem at opdatere og videreudvikle.

Vi mangler endnu en legekammerat i vores team

Du får 8 kolleger, heraf 4 udviklere med akademiske baggrunde og 2 datateknikere. Fælles for os er, at vi gør os umage for at skabe en god arbejdsplads. Det gør vi ved at have respekt for hinanden – og udgangspunktet er altid, at vi kan lære af hinanden.

Vi tilbyder stor indflydelse på egne opgaver og mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang. Herudover tilbyder vi de normale goder som flekstid, frugtordning, fri telefon, internet med mere.

”Vi prioriterer at der er god plads til fritids- og familieliv. Og så har vi det sjovt, mens vi udvikler.” – Palle, Softwarearkitekt.

Erfaring med C# og mod på udvikling

Du kan være nyuddannet, og det kan være, at du er datalog, softwareingeniør eller har en lignende akademisk baggrund bag dig – men vi hører også gerne fra dig, hvis du er datamatiker, fysiker, matematiker eller tilsvarende. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med C#
  • har kendskab til C++ og Python – en fordel, men bestemt ikke et krav
  • måske har kendskab til robotteknologi eller Computer Vision i 2D og 3D, men det er ikke et krav – vi sørger for, at du får dybtgående kendskab til det, når du starter hos os
  • muligvis har erfaring med AI og continuos integration – men igen er det kun et plus, og ikke et krav

”Vi håber, at du er kvalitetsbevidst og har planer om at udvikle dig her hos os. Vi har i hvert fald alle de udfordringer, der skal til for at skabe en rigtig spændende rolle – hver dag.” – Michael, Udviklingschef.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 7245 9602.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job