Senior frontend-developer


Er du interesseret i at arbejde med den nyeste teknologi og nogle superspændende projekter, så står vi og mangler en Senior frontend-developer på ét af vores teams.

I Unik er godt i gang med at bygge fremtidens SaaS baserede administrationssystem til ejendomsbranchen.

Som passioneret frontend-udvikler synes du det er fedt at lave en lækker ny brugergrænseflade, baseret på de nyeste teknologier og de nyeste metoder. Angular, Typescript, Azure og micro frontends er noget af det vi leger med. Hvis du læser videre, kommer der flere detaljer lige om lidt. Bare lige en teaser …

Unik som virksomhed

Vi understøtter ejendoms- og advokatbranchen med markedsledende ERP-løsninger, som understøtter de arbejdsgange der er i branchen. Vi har været i branchen i mere end 35 år, så vi synes selv at vi kender brancherne rigtig godt. Og vi kender vores kunder rigtig godt. Faktisk så godt at brugere og beslutningstagere er med i måden vi udvikler fremtidens løsninger på, så vi sikrer at vores løsninger understøtter kundens behov for selvbetjening og automatisering.

Vi bor i Vejle, hvor vores hovedkontor ligger. Vi har herudover kontorer i Aalborg, København, og i Warszawa. Samlet set er vi ca. 230 medarbejdere, med forskellige baggrunde og roller.

Vi arbejder i teams, med alt hvad det indebærer. Frontend, backend, UI/UX, test, scrum masters, product owners. Vi er gået all in, så f.eks. er vores scrum masters 100% dedikerede til at hjælpe, støtte og sparre i og omkring teamet. Og det der med selvstyrende teams tager vi seriøst - det er rent faktisk noget vi gør og ikke bare siger. F.eks. eksperimenterer vi med team udviklingssamtaler, som et alternativ til den årlige MUS. Vi mener at læring er en del af opgaven, og hos os er det faktisk en forventning at du som medarbejder aktivt gør noget for at blive dygtigere hver dag. Sidst, men ikke mindst er Unik ikke større end at vi kender hinanden, hjælper hinanden og lærer af hinanden, så vi bliver endnu dygtigere til det vi gør.

Hvad er det så lige dine opgaver er?

Det er frontend udvikling fra ende til anden, dvs. fra refinement af stories i samarbejde med Product Owner og UI/UX, til deployment ud til kunderne, samt ejerskab af løsningen efter deployment. Det indebærer bl.a. design og sammenhæng til vores design standard og vores arkitektur roadmap, i tæt samarbejde med udviklere i teamet, en gang imellem med andre teams og ikke mindst i samarbejde med vores UI/UX-team. Test kommer vi ikke uden om, faktisk er produkter i høj kvalitet noget vi tager meget seriøst. Det er også at inspirere i og udenfor teamet med nye teknologier, metoder og smartere måder at gøre ting på.

Når du fungerer bedst i stillingen …

… sætter du standarden for hvordan vi bygger frontend i teamet. Så simpelt er det. Hvis vi graver lidt dybere, betyder det at du:

 • tager ansvar for at sikre fremdrift på opgaver i sprint backloggen
 • evner at inspirere andre i teamet, og få dem med dig, baseret på den faglighed og erfaring du kommer med
 • medbringer godt humør, og tilgår opgaver og forandringer med ja-hatten på

Hvad har du med i bagagen?

Allervigtigst en brændende lyst til at lege med softwareudvikling, nye teknologier og komplekse løsninger. Og en nysgerrighed der driver dig ift. at lære mere om det du tror er fremtidens teknologi. Du har arbejdet med softwareudvikling i 3-5 år, hvor du har fået erfaring med med Angular, .Net, Azure, micro services/micro front-ends. Det vigtigste for os er, at din passion og din energi giver dig det drive og den faglige motivation der skal til for at lære nyt. Faktisk må du godt være meget nysgerrig på teknologi, og tænke at vores eksisterende teknologi stak sagtens kan udvikles med flere teknologier, der kan gøre produktet bedre. Lige nu ser et udpluk af teknologistakken sådan ud:

 • Angular
 • Typescript
 • Module federation
 • SCSS
 • PrimeNG (UI framework)
 • .NET
 • Azure stack
 • Entity framework core
 • Microservice architecture
 • RabbitMQ
 • MongoDB
 • Infrastructure as code

Hvorfor er Unik blandt en af Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, fordi vi har dygtige og kompetente medarbejdere og ledere, som er gode til at få medarbejdernes ambitioner, faglige og personlige udvikling til at gå op i en højere enhed. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, god kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke softwareløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1986 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens softwareløsning for ejendomsadministratoren.

Vi står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Gem job