Microsoft Dynamics Teknisk Plat­formsansvar­lig


Kan du sikre vores platforms sundhed og være teknisk ansvarlig for MS Power Platformen?

Du bliver en del af et team som i samarbejde med vores leverandører designer, udvikler og vedligeholder løsninger på vores Dynamics 365 CE-platform. Du får en central rolle i at sikre, at vores platform, datamodel og løsninger er robuste, skalerbare og effektive, bl.a. ved at forholde dig kritisk til de valgte løsningsdesign og ikke mindst ved at sikre at de overholder vores retningslinjer for IT-sikkerhed. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Være ansvarlig for Azure DevOps-processer og pipelines, samt det tekniske design og udvikling af Power Platformen
  • Indgå i samarbejde med leverandører og interne udviklere om design, arkitektur og modellering af nye og eksisterende løsninger i Dynamics 365 CE
  • Vedligeholde og tilføje funktionalitet i eksisterende Dynamics 365 løsninger – enten som ”Code Reviewer” eller i sjældne tilfælde, som udførende udvikler
  • Bidrage til udformning og vedligeholdelse af rammer for udvikling, datadesign og datamodeller
  • Drive pipeline Management og give input til Platform Governance, herunder bl.a. at være ansvarlig for vores 3. parts produkter og Git  

Høj IT -faglighed med fokus på effektiv og værdiskabende IT-understøttelse

Vi forventer, at du har en solid erfaring med at designe og implementere softwareløsninger samt har et godt kendskab til konfiguration og udvikling af Dynamics 365 CE. Du kender til agile udviklingsprincipper og rammeværk. Du er dygtig til C#, JavaScript & typescript, og det er en absolut fordel, hvis du også har interesse eller erfaring for design af integrationer, så du kan sparre med vores Integrationsspecialist. Du har desuden lyst til at arbejde med nye teknologier, og kontinuerligt dygtiggøre dig i nye Microsoftteknologier.

Som person bidrager du med din ekspertise og professionelle tilgang til opgaven med at sikre, at HOFORs Dynamics 365 CE løsninger giver størst mulig værdi. Som kollega værdsætter du gensidig faglig sparring og videndeling, samt et uformelt arbejdsmiljø. Vi vægter en god balance mellem arbejds- og privatliv højt.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vindenergi.

Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man kan bo i byerne både nu og om 100 år. Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vores IT understøtter forretningen – derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.hofor.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Janika Gilbert, på jangil@hofor.dk.

Ansøgningsfristen er 28. august 2022.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 


Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på ca. 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer – med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, positivt projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente på at få dig med på vores rejse.

Gem job