IT Spe­ci­a­list til Drifts­støt­te


Vil du være med til at sætte retning for vores processer og værktøjer i forbindelse med vores batchafviklingsområde i Jyske Bank? Har du erfaringer med batch platforme? Vil du være med til at sikre, at de nye fælles platforme er driftsstabile, at de lever op til forventningerne omkring performance og compliance og at alle teknologierne kan driftes effektivt og automatiseret? Så læs endelig videre.

Jobbet

Vi er netop gået i gang med at onboarde ActiveBatch – som anvendes bredt i Jyske Bank. Her ser vi, at du har din spidskompetence. Du vil være med til at sikre, at værktøjer og processerne omkring platformen er effektive og compliant. Du vil også være frontløber på at sikre den fremtidige stabile drift på denne platform, men naturligvis også indgå i squadets drifts- og forvaltningsopgaver på andre platforme.

Der vil være stor mulighed for at præge processer, metoder og ikke mindst værktøjerne til at efterleve processerne med.

Vi søger en person der har erfaringer med at arbejde med flere af nedenstående teknologier og med et ønske om at gøre en forskel.

Primært er der tale om batchplatformen ActiveBatch, det er netop her vi mangler din kompetence. Sekundært ser vi gerne, at du har hands-on erfaringer med flere af følgende platforme: IIS, OPC, FTP (flere forskellige), HIS, WMQ, MSSQL, Oracle, DB2, Content Manager, SCOM & SquaredUp samt mange understøttende platforme og teknologier til zOS.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaringer fra en reguleret branche som den finansielle – da vores værktøjer og processer bl.a. formes af compliancekrav.

I Squad Driftsstøtte vil du arbejde sammen med ligesindede, og du vil få mulighed for at arbejde med mange platforme. Dette stiller krav til dine kommunikationsevner. I teamet er der også driftsrelaterede opgaver, hvorfor fejlsøgning på tværs af platforme og teknologier vil være naturligt.

Din profil

Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også har lyst til at indgå i det sociale miljø i afdelingen.

Du:

  • Er nysgerrig, løsnings- og kundeorienteret og ikke mindst meget analytisk anlagt.
  • Trives med at arbejde i grænselandet mellem drift og udvikling.
  • Har let ved at tilegne dig ny viden, også selvom du selv skal fremsøge denne viden - til tider ”by-doing”.
  • Forstår balancen mellem at sikre effektivitet og samtidigt efterlevelse af krav.
  • Kan formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde til både ledere og udviklere.

Det er et krav, at du har arbejdet inden for IT-driftgenren.

Squads og arbejdspladsen

Vi brænder for at gøre en positiv forskel for alle interessenter i Jyske Bank, inklusive kunderne i tredje led.

Der er og vil være et tæt samarbejde med andre squads, da en stor mængde af udviklings-squads er direkte afhængige af de platforme, som vi sikrer driften af. Squadet du vil skulle arbejde i, og som primært supporterer realkredit, har aktiviteter som støtte til både forretning, leverandører og udviklingsorganisationen.

Vi har til huse i Lyngby – lige ved Lyngby Storcenter.

Vi tilbyder dig

Jyske Bank tager medarbejdertilfredshed seriøst. Hvis du er den rette kandidat, får du derfor: En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring inkl. tandforsikring, samt dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. En god frokostordning fra Meyers, professionelle træningsfaciliteter med bad og omklædning. Selvfølgelig tilbyder vi også vores ansatte særligt fordelagtige økonomiske vilkår som kunde i Jyske bank.

Derudover har vi et bredt udvalg af aktive medarbejderforeninger at vælge imellem, med spændende fritidsaktiviteter og –tilbud, for både dig og din familie.

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Send senest din ansøgning d. 25 august.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kenneth Kristensen
IT Driftschef Jyske Realkredit
kki@jyskebank.dk
89 89 79 30
21 21 62 97

Gem job