Dygtige it-kon­su­lenter til server­drift – Vær med til at sikre Uden­rigs­min­is­ter­iet it-drift er i ver­densk­lasse


Udenrigsministeriets it-drift og -service er på vej til Statens It. Det gælder såvel it-drift og –service hjemmetjenesten i København som Danmarks repræsentationer i udlandet. Til at løfte opgaverne og understøtte ministeriets it-drift søger vi lige nu et antal dygtige specialister, der skal hjælpe til med at indfri målet om at give Udenrigsministeriet it i verdensklasse.

På en fælles jobdag folder Udenrigsministeriet og Statens It opgaverne ud, og du er inviteret.  Der bliver også rig lejlighed til at stille spørgsmål og hilse på dine måske kommende kolleger. Det sker den 17. august 2022 kl. 15 - 17 på Asiatisk Plads. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig inden den 15. august på www.statens-it.dk/jobdag. Vi glæder os til at se dig!

Til at understøtte og supportere bl.a. Udenrigsministeriets it-drift søger vi dygtige it-konsulenter til serverdrift.

Om stillingerne

Vi søger it-konsulenter, der sammen med dygtige og entusiastiske kolleger kan varetage drift af servere for vores mange kunder – herunder Udenrigsministeriet.

Vi har en række standardiserede server- og klientplatforme, hvor vores brugere får adgang til shared services og drift af deres egne fagsystemer. Dit arbejde kommer bl.a. til at bestå i drift af servere - det gælder både Windows og Linux varianter. Driften består f.eks. af:

  • Oprettelse af nye servere
  • Løbende vedligeholdelse
  • Håndtering af incidents med ITIL som rammeværktøj

Om dig

En del af opgaverne udføres i projekter sammen med kolleger fra andre teams og de pågældende kunder. Vi søger derfor dig, som er en teamplayer med en positiv indstilling og et godt humør.

Du har en relevant it-uddannelse eller erfaring på et tilsvarende kompetenceniveau, og du kender til drift af servere i VMware-miljøer og med Microsoft og/eller Linux.

Vi lægger også vægt på, at du er nysgerrig, fleksibel, serviceminded og ambitiøs på egne og vores vegne. Derudover er det en fordel, hvis du lever op til flere af følgende punkter:

  • Kan følge opgaver til dørs og få afsluttet dem
  • Kan følge og tilrette eksisterende processer, vejledninger og instrukser
  • Kan arbejde struktureret og omhyggeligt
  • Er vant til at arbejde efter ITIL som rammeværktøj og dokumentere dine løsninger

Om os

Statens It er en åben og dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling. Vi arbejder aktivt med din karriere og dine kvalifikationer og understøtter gennem vores kompetencekoncept din faglige udvikling med løbende sparring og uddannelsestilbud. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og fagligt samspil.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Statens It er en styrelse i Finansministeriets koncern med ca. 550 medarbejdere, som leverer it-services til 19 ministerområder og deres 35.000 brugere. I Statens It arbejder vi med at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens It må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer.

Vi søger fuldtidsstillinger på 37 timer, Der vil indgå vagtordninger i nogle af stillingerne.

For at få dig bedst muligt onboardet vil din arbejdsplads de første måneder være på Statens It’s hovedkontor i Ballerup. Derefter rokerer du til Udenrigsministeriet (Asiatisk Plads) indtil Udenrigsministeriets it-drift samles hos Statens It’s i Ballerup.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Jan Uffe Nielsen på tlf. 72 31 09 00 eller teamleder Jesper Kennet på tlf. 72 31 16 58.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg jobbet her” senest den 21. august 2022.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 4 August 2022

Arbejdssted

Location Ballerup