Er du en af vores nye Ap­pli­ca­tion Managers?


Er du den, der tager ansvar for, at opgaverne aldrig falder mellem to kontorstole? Er ”godt nok” ikke lige din kop mokka, og vil du kontakten med dine kollegaer lige så meget, som vi vil dig? Så send os fluks dit CV!   

”Når vi siger, at Micromanagement er et fyord hos os, så mener vi det virkelig! Vi tror på, at du i høj grad ved, hvordan dine opgaver skal løses, men det vil ikke sige, at du står alene. I vores team sætter vi gerne tid af til at sparre og hjælpe hinanden. Det skal du også have lyst til,” indleder afdelingsleder Lone Sofrin. 

Som Application Manager får du, i samarbejde med en række andre fagligt kompetente og hyggelige kollegaer ansvaret for vedligeholdelsen og videreudviklingen af Vejdirektoratets IT-systemer.

Og hvis du har lyst, er der også mulighed for at byde ind på opgaver, som falder lidt uden for den typiske Application Manager-rolle. Det kan f.eks. være i form af at udforme processer, deltage i projektarbejde eller være en del af udbudsopgaverne.

Du skal kunne lide at arbejde med en stor kontaktflade, da en stor del af dit arbejde foregår i tæt samarbejde med dine brugere, leverandører og kollegaer – her går det ikke at gemme sig bag skrivebordet med opmærksomheden dybt begravet i en bundløs database.  

Den uundværlige sparringspartner og ingen ”red tape”

”Jeg ville kede mig, hvis jeg kun skulle arbejde med en snæver, systemorienteret opgaveportefølje. Min høje arbejdsglæde skyldes ikke mindst den forskellighed, der er i vore opgaver. Der er ingen red tape i forhold til at blive involveret i spændende opgaver og beslutninger, hvis du har nogle gode ideer", fortæller Application Manager Helle Algart.

Som Application Manager får du ansvaret for den løbende håndtering af en række applikationer, hvor du bringer din viden i spil over for dine samarbejdspartnere i og uden for Vejdirektoratet. Du er med til at sikre, at applikationerne bliver videreudviklet og vedligeholdt med omtanke for funktionalitet, rammearkitektur, sikkerhed og økonomi.

Du vil være en uundværlig sparringspartner i alle beslutninger vedrørende din portefølje af applikationer.

En arbejdsdag for dig vil bl.a. omfatte: være i løbende dialog og sparring med systemejere og brugere, så krav og ønsker til applikationerne omsættes til de rette løsninger.

Men herudover vil du også:

  • koordinere videreudviklingsopgaver og deltage i større udviklingsprojekter
  • prioritere ændringsønsker og koordinering af disse  
  • planlægge og gennemføre test i tæt samarbejde med leverandører og brugere
  • sikre kontraktoverholdelse og deltage i udbudsarbejde for din applikationsportefølje
  • sørge for den rette systemdokumentation og vedligeholde og udvikle processer
  • sørge for økonomi- og leverandørstyring

Du er limen, der binder det hele sammen

”Det er ikke, fordi det ikke er vigtigt, at man har en solid teknisk forståelse - jeg vil bare understrege, at de personlige kompetencer er mindst lige så vigtige. Du lykkes, når du kan skabe gode relationer til leverandørerne og få knyttet stærke bånd til forretningen – du er limen, der skal binde dem sammen,” siger Helle.

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-baggrund enten i form af uddannelse og/eller arbejdsmæssig erfaring.

Du vil få et stort selvstændigt ansvarsområde, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde resultatorienteret.

Vi forventer, at du har en proaktiv, udadvendt og struktureret tilgang til dine opgaver, hvor du ved hjælp af dine kommunikative evner formår at skabe og vedligeholde stærke relationer til dine samarbejdspartnere.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har god forståelse for og indsigt i IT-teknologi og kan omsætte det til konkrete løsninger  
  • har erfaring med identifikation af brugerbehov og behovsbeskrivelser
  • har erfaring med agile leverancemetoder, og forstår at håndtere en backlog i udvikling (som løbende skal præciseres og prioriteres)  

Vi arbejder med agile/DevOps værktøjer, såsom fx Jira, Confluence, Bitbucket, Team City, mm.

Om dine kollegaer

”Vi tilbringer ikke hver fredag aften i hinandens selskab, men det er bare tydeligt at mærke, at vi virkelig vil hinanden det godt her i DIT. Der er en oprigtig interesse for hinanden – både i forhold til det professionelle, men vi vil også gerne høre om din rødvinsferie i Bourgogne eller telttur til Sverige,” afslutter Helle.

Digitaliserings- og IT-området består af afdelingerne ”Projektledelse”, ”Data, Arkitektur og informationssikkerhed”, ”Strategi og Forretningsapplikationer” samt ”Drift og Service Management”.

Vi er ca. 60 medarbejdere, hvoraf størstedelen har tjenestested i Hedehusene. Vi ønsker at være kendetegnet ved en professionel håndtering af vores ansvar i et arbejdsmiljø, hvor vi er uformelle, positive og viser respekt for hinanden.

Dine løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Der vil være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Du vil have mulighed for fleksibilitet og hjemmearbejde tilpasset efter dine opgaver og projekter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil få tjenestested på adressen Vejdirektoratet, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.   

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lone Reinert Sofrin, der kan træffes på telefon 2571 3308 og mail lrb@vd.dk

Er du interesseret

Send dit CV hurtigst muligt og senest søndag den 04. september. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg jobbet her” eller via vores hjemmeside.  

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem job