KEA søger en teknisk ansvarlig for IT-systemer

Elsker du at være fagligt fyrtårn for it-systemer? At være den, som kender stort og småt på ”dine” systemer? Så er jobbet som teknisk ansvarlig på KEA lige noget for dig.

OM JOBBET

Vi søger dig, der er stærk til at fejlfinde og drifte it-systemer, så de er stabile og opdateret. Du kommer til at arbejde tæt sammen med KEAs Service Desk ift. incidents, changes og dokumentation af løsninger på fejl i det daglige.

Samtidig vil du også blive en væsentlig del af udvikling af vores it-landskab, når de systemer, som du er ansvarlig for, skal udskiftes til nye. Du vil indgå som projektmedarbejder i vores it-projekter og få et tæt samarbejde med it-projektlederne, som du sidder fysisk sammen med.

Som teknisk ansvarlig på KEA skal du bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Den daglige opfølgning på sager, som vedrører dine it-systemer. Det kan være fejl, spørgsmål eller systemopdateringer. Det hele foregår i vores sagsstyringssystem, hvor vi dokumenterer alt.
 • Dokumentation af it-systemerne. Vi har allerede en masse dokumentation, men det bliver dit ansvar at opdatere dem løbende og beskrive løsninger på fejl, så Service Desk kan hjælpe dig med at løse brugernes udfordringer og problemer.
 • Ansvarlig for koordinering af justering eller mindre funktionalitet i it-systemerne. Det kan være ændring af en opsætning eller tilføjelse af et nyt modul. Du vil have kontaktflade på tværs af hele KEA og til leverandøren.
 • Håndtering af incidents på systemerne i samarbejde med KEAs incident manager, herunder ansvarlig for dialog med leverandøren, fejlhåndtering og kommunikation.
 • Deltagelse i projekter, når it-systemer, som du er ansvarlig for, skal udskiftes. Du kommer til at deltage som projektmedarbejder og følge KEAs anskaffelsesproces. Dit ansvar er at sikre, at vi får dækket de tekniske krav og behov i det nye system og sikrer en god driftsetablering sammen med projektlederen.
 • Ansvarlig for den tekniske håndtering af et GDPR-sikkerhedsbrud. Du vil sammen med dine kollegaer, som sidder med GDPR, have ansvaret for at afklare de tekniske årsager til bruddet og få lukket bruddet.

Alt efter hvilken branchekendskab og profil som du har, så sætter vi et systemlandskab sammen, som passer dig og de øvrige teknisk ansvarlige. Lige nu er tanken, at du skal være teknisk ansvarlig for O365, vores HR-system, vores brugerrettighedssystem, UMS samt vores sagsstyringssystem, Topdesk. Udover dig vil du få 2 andre kollegaer, som også er teknisk ansvarlige for andre systemer på KEA. I har sammen et tæt fagligt fællesskab med lignende opgaver, og der er derfor gode muligheder for at sparre med hinanden.

OM DIG

Vi forventer, at du har:

 • en relevant uddannelse inden for it eller lignende
 • dokumenteret erfaring med systemdrift og udvikling
 • erfaring med at indgå i it-projekter og kendskab til rolle som projektmedarbejder eller teknisk projektleder
 • god procesforståelse – gerne kendskab til principperne i ITIL
 • en udpræget evne til at levere service og samarbejde med organisationen på kryds og tværs

VILKÅR

Du vil indgå i Facility og IT, som består af 2 underafdelinger, Facility og IT. Du bliver en del af Stab, som består af 3 it-projektledere, 4 skemaplanlæggere og 2 tekniske ansvarlige. Du vil arbejde tæt sammen med Service Desk som stedet, hvor alle vores it-supportere sidder samt vores incident manager.

Vi har et tæt samarbejde med vores it-driftsleverandør, som står for serverdrift, netværk og 2. og 3. level support, herunder kontakt med eksterne leverandører, hvis løsningen hostes hos vores it-driftsleverandør. I løbet af 2022 og 2023 forventer vi, at vi skal udskifte vores driftsleverandør.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og ansættelsesvilkårene er i henhold til gældende overenskomst. Du vil få primær base på Guldbergsgade 29N, 2200 København N. Stillingen slås op, da vores nuværende teknisk ansvarlig ønsker nye udfordringer. Vi kan tilbyde fleksibel arbejdstid, hjemmearbejdsdage, gode kompetenceudviklingsmuligheder og 5 ugers ferie + en uges særlige feriedage efter gældende regler.

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Så send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer via nedenstående link senest den 2. september 2022. Vi holder løbende samtaler. Forventet start er d. 1. november. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte It-chef Louise Sofie Kehler, på Mobil: +45 20 32 98 58 og mail: loke@kea.dk.


OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi-, professionsbachelorniveau samt deltidsuddannelser. KEA har ca.450 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.

Gem job