Solution Architect til IT


Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til effektive IT-løsninger? Vil du rådgive forretningen? Og kan du tage ansvar og skabe overblik? Så er du måske den Solution Architect, vi søger.

Skaber du løsninger, der imødekommer behov og krav?

I ATP’s IT-organisation er vi 18 Solution Architects med forskellige IT-baggrunde, der er lige så begejstrede for at skabe forretningsværdi gennem IT-løsninger, som du er. Vi varetager opgaver i alle størrelser, herunder også større projekter over flere år, som fx nye systemer til øremærket barsel og folkepension.

Lige nu er vi på udkig efter en kollega, der vil være med til at bygge bro mellem IT og forretningen. Dig, der kan levere solide løsninger, der fungerer i en koncern, som står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer og administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.  

Vi søger dig, der vil indgå i forskellige projekter og i den løbende IT-udvikling, hvor du tager ansvar for den samlede løsning og skaber overblik fra start til slut. Det betyder bl.a., at du: 

  • er drevet af at sætte dig ind i (og forstå) forretningens behov
  • afklarer, kommunikerer og dokumenterer løsningselementer
  • besvarer arkitekturmæssige spørgsmål og undersøger samt beskriver integrationer og snitflader
  • formulerer krav og udarbejder/godkender løsningsflows, -arkitektur -og designs
  • støtter projektledelse via arkitektrollen.

Som vores nye kollega er det dig, der:

  • skaber og vedligeholder overblik over løsningen 
  • afdækker og beskriver grænseflader/snitflader samt krav
  • bidrager til analyse og design af konkrete løsningselementer 
  • udarbejder og reviewer løsningsforslag.

Kan du skabe overblik og forståelse?

Du har en IT-relevant kandidatuddannelse, og dertil kommer du med erfaring fra en retningssættende rolle inden for IT-udvikling af administrative systemer.

Som person er du struktureret og god til at organisere dit arbejde. Du udfordrer gerne ’plejer’ med dine idéer og finder løsninger. Du er den, der skaber overblik ift. systemet og dets data. I den forbindelse er det centralt med gode metodiske og kommunikative færdigheder.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?

I ATP’s IT-organisation er vi over 300 dygtige kolleger. Du indgår i Solution Architect-teamet, som består af 18 Solution Architecter, der er allokeret til forskellige udviklingsprojekter/opgaver, hvor de sikrer udviklingen af gode IT-løsninger. En af dine kommende kolleger er Lars Parby, der her sætter et par ord på rollen som Solution Architect i ATP: 

”Som Solution Architect i ATP arbejder jeg med mine faglige interesser hver dag. Jeg finder stor glæde i at skulle forstå forretnings behov, IT-løsningens muligheder og tilsikre, at den samlede it-løsning leverer den aftalte værdi for forretningen”.

Vi ser frem til at få dig med på holdet i vores IT-organisation, der har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i de seneste tre udgaver af Version2’s IT Company Rank. Du får gode udviklingsmuligheder i stillingen med mulighed for at få ansvar for større projekter. Din arbejdsdag vil være på ATP´s kontorer i Allerød og Hillerød.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest mandag d. 5. september.

Vi afholder samtaler i september og håber på opstart i november.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mogens Graff-Nielsen på tlf. 4820 4247 eller mail mgn@atp.dk. I uge 33 og 34 bedes du rette henvendelser til nytjob@atp.dk.

Gem job