IT Resource Manager til IT Forum Gruppen


Er du knivskarp i ressourceallokering og brænder du for at skabe sammenhæng og struktur? Så er du måske den rette kandidat til en nyoprettet stilling som IT Resource Manager til IT Forum Gruppen i Odense.

IT Forum Gruppen leverer en bred vifte af it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af deres kunder. Helt overordnet dækker deres services primært implementering og drift af IT-infrastruktur.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der har styr på detaljerne uden at miste overblikket. Du har en positiv indstilling til udfordringer og motiveres af at skabe struktur og sammenhæng. Som person har du en naturlig relationsskabende tilgang til dine kolleger og forstår værdien af samarbejde.

Herudover er den ideelle kandidat:

  • Detaljeorienteret og struktureret
  • Forstår at navigere i en hverdag, hvor det planlagte hurtigt kan ændres
  • IT-minded
  • En god kommunikator og relations skabende i kontakten med andre
  • I stand til at gribe bolde i prioriteret rækkefølge og selvstændige følge op
  • Ansvarsfuld og forstår værdien af at følge opgaver til dørs

Hvad kan du forvente i stillingen?

Som IT Resource Manager vil du blive bindeleddet mellem operations- og konsulentafdelingen i IT Forum Gruppen, hvor du vil få det vigtige ansvar at sikre, at kundeopgaver fordeles og løses optimalt. Dette kræver udpræget struktur og lyst til at kommunikere bredt i organisationen.

Du vil få ansvar for følgende:

  • Prioritering og uddelegering af opgaver fra Helpdesk
  • Overblik over ressourcer og kapacitet
  • Opfølgning på opgaver
  • Strukturering af opgaveflow og -pipeline

Du vil blive en del af en gruppe dedikerede mennesker, der med et positivt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derudover tilbyder IT Forum Gruppen fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning samt videreuddannelse og certificeringer.


Om IT Forum Gruppen

IT Forum Gruppen har over 30 års erfaring med it-infrastrukturløsninger til det danske erhvervsliv. På de tre årtier har teknologien ændret sig radikalt, men deres grundlæggende filosofi er den samme: Gode relationer og et nært samarbejde skaber de bedste vilkår for et velfungerende, effektivt og sikkert it-setup. IT Forum Gruppen beskæftiger 90 medarbejdere, som fra deres afdelinger i Aarhus, Odense og Ballerup servicerer knap 1.000 virksomheder i SMV.

Gem job

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Publiceret: 8. august 2022

Arbejdssted

Location Odense