Spe­ci­a­list i vagt­plan­læg­ning på sund­heds­om­rå­det


Brænder du for vagtplanlægning på hospitaler?

I Capgemini arbejder vi med en lang række opgaver inden for sundheds IT, og her udvider nu vores indsats til også at omfatte vagtplanlægning/arbejdsplanlægning til regionernes hospitaler. Derfor søger vi aktuelt flere dygtige engagerede medarbejdere, som ønsker at levere løsninger, som bedre understøtter vatplanlæggere på regionernes hospitaler.

Vi søger en specialist på vagtplanlægningsområdet, som sammen med vores tværfaglige team og vores internationale samarbejdspartner kan stå for implementeringen af vores løsning på regionernes hospitaler.

Læs mere om vores løsning til vagtplanlægning her.

Specialist i overenskomster og arbejdstidsregler

Du vil fungere som specialist i vagtplanlægning/arbejdstidsplanlægning, hvor du bruger dine erfaringer til at hjælpe med at sikre, at vores løsning bidrager til optimal vagtplanlægning/arbejdsplanlægning og sikrer, at den daglige normering hænger sammen samt er korrekt ud fra overenskomster og arbejdstidsregler.

Implementeringskonsulent

Du deltager i arbejdet med at klarlægge behovene hos vores kunder, og du underviser i vores vagtplanlægningsløsning. Du vil indgå i det team, der står for implementeringen af løsningen hos vores kunder og yder support til vores kunder.

Vi sætter følgende kvaliteter højt hos dig:

  • Erfaring med overenskomster og arbejdstidsregler i sundhedssektoren
  • Erfaring med vagtplanlægning- og arbejdstidstilrettelæggelse i sundhedssektoren og kender arbejdsgangene på forskellige typer af afdelinger inden for regionernes hospitaler
  • Flair for IT-løsninger og interesse for implementering af nye løsninger og optimering af arbejdsgange
  • Interesse for rådgivning og lyst til at formidle din viden til vagtplanlæggere
  • Lyst til at stå i underviserrollen
  • Gode sprogfærdigheder på dansk og engelsk

Er du interesseret?

For yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Development Manager, Hans Henrik Balshøj på telefon +45 27 33 39 64.

Om virksomheden

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 50 lande og mere end 325.000 medarbejdere.

Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Vi har en fed personaleforening, der arrangerer sociale events lige fra fredagsbar, yoga, biografture og turneringer i diverse computerspil.

Gem job