.NET-sy­stem­ud­vik­ler til moderne in­fra­struk­tur­p­lat­form


Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med fokus på fortsat udvikling samt stabil og sikker drift? Vil du gerne arbejde med netværk og øvrig infrastruktur på en af Danmarks største og vigtigste uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye systemudvikler.

Om jobbet

Du bliver en del af et team på 14 engagerede og erfarne kolleger, som sammen sikrer stabil drift og løbende udvikling af infrastrukturen.

Vi har en spændende hverdag og har hver især ansvar for et antal områder inden for det spænd af teknologier, services og serverbaserede applikationer, vores infrastruktur omfatter, hvoraf nogle af de primære nøgleord er Microsoft .NET, DevOps og Azure.

Vi arbejder i afdelingen på tværs af områderne server- og netværksdrift, arkitektur og udvikling. I et miljø hvor tingene forandrer sig hurtigt, videndeler og pair-programmerer vi alt, hvad vi kan. Næste skridt på vores rejse hedder Micro-services, Event Driven Development, API gateways og Message Brokers.

 Du vil i det daglige blandt andet komme til at arbejde med:

 • .Net Core / .NET Framework (legacy)
 • C#
 • Visual Studio
 • Api’er
 • Sharepoint Online
 • Azure.

Det er vigtigt, at du har lyst og evner til at indgå i et miljø, hvor tingene forandrer sig hurtigt, og hvor du selv har stor indflydelse på, hvordan arbejdsdagen er.

Om dig

Du er enten nyuddannet eller har flere års erfaring som udvikler. Du kan også være en erfaren systemadministrator, som har bevæget sig i retning af udvikleropgaver over en længere periode.

Du har en relevant uddannelse og gerne suppleret af relevante kurser og certificeringer.

Vi forestiller os, at du:

 • har gode kommunikations- og formuleringsevner i både skrift og tale og er god til at formidle tekniske problemstillinger
 • er vant til og ønsker at have indflydelse via projektdeltagelse – også ude i forretningen
 • evner at dokumentere dit arbejde i form af vejledninger og procedurebeskrivelser
 • har fokus på kvalitet i dit arbejde
 • er god til problemløsning og hurtig til at afdække brugernes problemer; også når det gælder 3rd level-opgaver
 • tager ansvar, kan arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team.

Hertil må du gerne have:

 • Viden omkring eller lyst til at arbejde med egen driftet data Warehouse
 • Kendskab til og interesse for Office 365.

Om os

Der er et rigtigt godt sammenhold i afdelingen præget af åbenhed, videndeling og stor hjælpsomhed. Kompetenceudvikling for medarbejdere har høj prioritet, hvorfor der er god mulighed for videreuddannelse og relevante certificeringer. 

Vi opererer i en hybrid af struktureret work/remote-work model, hvor vi en del af tiden arbejder fra hjemmekontoret i Teams rum.

Vi arbejder i tætte samarbejdsflader med Forretnings-IT, IT-service og Digital Kompetenceenhed.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Du bliver ansat som IT-systemudvikler med start den 1. november 2022. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Der tilbydes flextidsordning, ligesom vi arbejder fra flere af KP's adresser og fra hjemmekontoret.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N. Der er både muligheder for at komme til adressen med metro, bus eller få tildelt en P-tilladelse. 

Vil du vide mere?

Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af ske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nicolai Høglund på tlf.: +45 24296363.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen "Søg jobbet her" senest den 18-09-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 38.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Gem job

Københavns Professionshøjskole
Publiceret: 6. september 2022

Arbejdssted

Location København