Softwa­re­ud­vik­ler til con­ti­nuous in­te­gra­tion og au­to­ma­ti­se­ring


Hvis du er softwareudvikler, og elsker at arbejde med continuous integration, automatisering og intern tooling, har du her mulighed for at folde dig ud, og tage ejerskab for udviklernes fælles værktøjskasse.

Cryptomathic søger en erfaren softwareudvikler, der skal arbejde med at videreudvikle deres continuous integration (CI) miljø.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team, der arbejder med test og infrastruktur til build pipelines. Teamet leverer interne værktøjer til virksomhedens udviklingsteams og vedligeholder services og processer, der tilsammen udgør Cryptomathics build, test og release pipeline.

Du kommer til at arbejde med teknologier som Docker, Jenkins, interne web services, Gradle, PowerShell/Bash scripts og meget mere. Du får også mulighed for at arbejde tæt sammen med QA Manageren om at vedligeholde og udvikle de understøttende processer samt supportere de enkelte udviklingsteams med deres brug af CI.

Dine arbejdsopgaver:

  • At understøtte Cryptomathics udviklingsteams i forbindelse med udvikling og vedligehold af build pipelines (til produkter udviklet i Java, .NET og C++)
  • Udvikle og vedligeholde scripts til deployment af Jenkins til CI
  • Videreudvikling og drift af fælles instrastruktur som Artifactory og central buildserver
  • Strukturering og vedligehold af license og vulnerability scanning med JFrog Xray
  • Udvikling og vedligehold af værktøjer i form af scripts, plugins og docker images

Om dig

Du har en relevant IT-uddannelse på minimum bachelorniveau indenfor softwareudvikling.

Du kommer fra en stilling, hvor du har arbejdet med lignende opgaver i et par år. Måske sammen med andre opgaver indenfor softwareudvikling og du har nu lyst til at prøve kræfter med dette område på fuld tid.

Du er god til at anskue opgaverne fra både forretningens synspunkt og fra den tekniske vinkel, og er i stand til at kommunikere tekniske problemstillinger til andre faggrupper end udviklere.

Som person er du serviceminded, engageret og god til at samarbejde. Du brænder for at automatisere og optimere processer, og du trives med at have en bred kontaktflade, hvor du sparrer og samarbejder på tværs af teams i et agilt miljø.

Du taler og skriver dansk og engelsk.

Du tilbydes

Hos Cryptomathic får du meget kompetente og hjælpsomme kolleger. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Du bliver en del af et godt kollegialt miljø med mange sociale arrangementer, god humor og respekt for hinanden. Arbejdsstedet er lige i hjertet af Aarhus i lækre, nyrenoverede lokaler. Der er mulighed for at aftale hjemmearbejde under hensyntagen til opgaver og samarbejde.

Om Cryptomathic

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Faglig passion, hjælpsomhed og imødekommenhed er kerneværdier hos Cryptomathic. Der tages godt imod alle nye medarbejdere med et tilpasset introforløb til både projekt og virksomhed. Du tilbydes diverse goder som frokostordning, faglige grupper, massage, hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Virksomheden holder til i lyse, nyrenoverede lokaler i hjertet af Aarhus, og der tilbydes parkeringsplads i midtbyen.

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 70 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 100 medarbejdere ansat i Cryptomathic.

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com.

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Publiceret: 11. september 2022

Arbejdssted

Location Aarhus