Dynamics 365 Business Spe­cial­ist


- med passion for at forbedre forretningsprocesser og bygge bro mellem IT og forretningen.

Hos Clever sættes brugeren i førersædet og former fremtidens e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge og køre elbil.

Clever er optimister, tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Clever tror på, at de sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Din opgave, sammen med resten af Clever vil være at bidrage til dette – vil du være med?

Som en del af deres vækststrategi, har Clever besluttet at kombinere samarbejdet med eksterne IT-leverandører, med et større ejerskab af deres egne løsninger. Som en del af denne strategi, leder vi nu efter endnu en Microsoft Dynamics 365 Business Specialist, der skal være med til at videreudvikle deres Dynamics 365 CE-platform.

Dine primære opgaver

Med en unik markedsposition på det danske marked for opladning af elbiler, oplever Clever en kraftig kundetilgang og det stiller store krav til deres Dynamics 365 løsning. Som en del af det interne D365 udviklingsteam, er det din opgave at konfigurere og designe løsningen. Dette gør du i samarbejde med dine kollegaer i teamet, udviklingsafdelingen og efter input fra både eksterne IT-leverandører og relevante interessenter i Clever.

Dine opgaver kommer til at bestå af:

  • Afdækning af forretningsbehov
  • At udarbejde løsningsdesign
  • At konfigurere og/eller udvikle workflows, dashboards, forms- og forretningsprocesser
  • Test og idriftsættelse af løsning
  • Uddannelse af dine kollegaer i brugen af systemet

Din baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os at du eksempelvis sidder i et konsulenthus i dag og nu ønsker at tage et større ejerskab for en Dynamics 365 CE-løsning. Alternativt sidder du i en lignende rolle som konfigurationsspecialist og ønsker at komme ind i Clever på et tidspunkt hvor du kan være med i opbygningen af deres CRM-løsning, og gøre en forskel. Din erfaring bygger på en uddannelsesmæssig baggrund indenfor IT, udvikling eller økonomi.

Du har flere års erfaring med Microsoft Dynamics 365 CE og har arbejdet med større og komplekse Microsoft Dynamics løsninger. Du forstår at sætte dig ind i organisationen og brugernes behov og formår at omsætte dette til funktionalitet og brugervenlighed.

I rollen vil du dagligt være i kontakt med mange forskellige interessenter, interne som eksterne, og derfor er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og formår at videreformidle din tekniske indsigt til de daglige brugere.

Da empati og indlevelse er to af grundpillerne i Clevers kultur, er det vigtigt at du har en god indfølingsevne og er passioneret omkring dit arbejde. Sidst men ikke mindst har du interesse i at arbejde i selvledende teams med en høj grad af selvstændighed.

Du bliver en del af en virksomhed som er med helt fremme i frontlinjen i den grønne omstilling – kom og vær med til at sætte dit aftryk på vores fælles fremtid. Du får vist stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden tilbydes gode løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og pensionsordning, stor fleksibilitet m.m.

Clever er mere end blot et navn. Hos Clever er du en del af en lysere og mere bæredygtig fremtid. En fremtid, der baner vejen for vores nye e-mobilitet.

Kontakt

Stillingen er til opstart hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Kristine Heuser på kh@bloom.dk eller tlf. 31 68 61 41.

Om Clever

Clever er en innovativ virksomhed, som blev etableret i 2009 og er ejet af to af Danmarks mest fremsynede energikoncerner, Andel (tidligere SEAS-NVE) og NRGi. I Clever arbejder vi for, at det skal være nemt at køre elbil og det kræver opladning og ubegrænset frihed til at lade bilen op uanset hvor du er – også på tværs af grænser. Du kan læse mere om Clever på www.clever.dk.

Gem job

Bloom søger for Clever A/S
Publiceret: 12 August 2022

Arbejdssted

Location København