C#-udvikler med styr på ud­vik­ling­shånd­vær­ket


Hvis arbejdsglæde, jobindhold og udvikling er faktorer, du sætter pris på, så er Jyske Bank den rigtige arbejdsplads for dig.

Jobbet

Vi udvikler løsninger, som understøtter forretningsgange inden for ejendomsfinansiering. Her er både tale om webapplikationer, som udstilles til bankens rådgivere, samt API’er, der udstiller data og funktionalitet til øvrige dele af forretningen. Det er et forretnings- og systemmæssigt komplekst område, som giver masser af spændende udfordringer.

Vores teknologistack består primært af SQL Server, C#/.NET, Web API og Angular til webapplikationer. Vi holder os opdateret med de nyeste udviklingsmiljøer og værktøjer, og arbejder primært på .NET Core/.NET5 og 6. Vi bruger GIT, Azure DevOps og Octopus, og er selv ansvarlige for vores CI/deployment pipeline, men er understøttet af bankens DevOps-afdeling.

Vi synes, det er vigtigt at skrive robust og læsbar kode og benytter os af principper og patterns som bl.a. Domain Driven Design, Unit Testing, Dependancy Injection, OO-programmering og RESTful design.

Bliv kollega med andre dygtige C#-udviklere

Du vil blive en del af området Forretningskoncepter, som er Jyske Banks interne IT-afdeling, med over 500 kollegaer fordelt i Lyngby og Silkeborg. Du vil indgå i et team på syv udviklere, tre forretningsudviklere, en scrummaster og en Product Owner. Vi arbejder agilt efter SCRUM modellen med user stories, planning og retrospektives, hvilket giver et produktivt og stabilt arbejdsmiljø med domæne eksperter og udviklere i tæt samarbejde om at skabe værdi for forretningen.

Som en af vores medarbejdere beskriver teamet: ”Vi har et højt fagligt niveau, engagement og samarbejde, og vi kan være ærlige over for hinanden”.

Som ansøger forventer vi, at du er en dygtig og erfaren udvikler, som kan genkende dig selv i meget af ovenstående. Vores opgaver er hovedsageligt back-end, så erfaring med web front-end udvikling er ikke et krav.

Er du blevet nysgerrig?

Din nærmeste leder bliver chapterlead Asbjørn Andersen, som du er velkommen til at kontakte, hvis du vil høre mere om jobbet.

Asbjørn Andersen
Chapter Lead
asan@jyskebank.dk
89 89 27 27

Vi tilbyder

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig en attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige engagerede medarbejderforeninger. Desuden har vi fitnessrum, frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

Arbejdsstedet er Klampenborgvej 205, 2800 Kgs. Lyngby. Vi har masser af parkeringspladser, hvis du er i bil og cykelskure til din cykel- og ellers er der kun fem minutters gang fra Lyngby Station.

Ansøgning

Senior HR partner Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.

Der vil løbende blive afholdt samtaler, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 11. september 2022.

Gem job