SDC søger analytisk for­ret­nings­ud­vik­ler


Do you want to join a leading fintech company?

SDC søger analytisk forretningsudvikler

- der trives med flow modellering, kravs analyser og tæt kundekontakt

SDC er i vækst og vi søger yderligere en medarbejder til vores stærke Investerings team, der arbejder for at skabe et samlet og intuitivt investeringsunivers for vores kunder. Et univers, der understøtter processer og reducerer manuelt arbejde. Og selvom det er fortærsket – så handler det om ”at bygge bro mellem IT og forretningen”, for hverdagen byder på masser af dialog men vores kunder, der har fokus på værdiskabelse og procesoptimering – og analyse og faglig sparring i SDC’s maskinrum, hvor tingene også skal passe ind og fungere i den store sammenhæng.

Masser af båndbredde og fokus på brugervenlighed

Med solid forståelse for den IT tekniske brugeroplevelsen skal du være med til at modellere processer og optimere workflows relateret til investering. Det gør du i tæt sammen med pengeinstitutterne og din evne til at ”oversætte banksprog til IT” kommer i brug, for kunderne brænder for deres bankforretning og du er specialisten i deres IT-systemer. Stillingen kræver erfaring med fx BPMN, Flow-modulering og datamodulering.

I samarbejde med pengeinstitutternes repræsentanter skal du:

  • lave analyser af krav til udviklingsprojekter
  • fastlægge løsningsdesign og fastlæggelse af optimale workflow
  • lave reviews og yde rådgivning i forbindelse med andres løsningsdesign
  • fungere som Product Owner i forbindelse med udviklingen

Analytisk og kundefokuseret

Titler på CV’et er vi mindre optagede af – måske har du været forretningsudvikler, product owner eller noget helt tredje. Vigtigst er, at du fokuserer på det langsigtede mål og forstår, at opgaven ikke kan løses alene, men kræver involvering af de rigtige mennesker i beslutningsprocesserne.

Du brænder for den IT-tekniske del af brugeroplevelsen og ved hvordan man designer workflows. Med din IT-faglighed er du i stand til at højne niveauet i teamet på workfow-området og trives med at lære fra dig. At analysere dig frem til svaghederne i processerne er din superkraft og du er ikke bange for at tage arbejdshandskerne på, når det gælder.

Kendskab til investeringsverdenen og de regulativer og foranstaltninger der hører til området, giver dig en fordel i jobbet.

Gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer

Du bliver en del af et team bestående af 17 medarbejdere, hvoraf 4 sidder i vores afdeling i Warszawa. Teamet er en kombination af analytikere, arkitekter og udviklere som alle arbejder på tværs Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Ballerup og der er frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for selv at planlægge opgaverne.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 700 medarbejdere og snart 60 år på bagen.

Ring til Gitte – din nye Teamlead

Er du blevet nysgerrig på efter at høre mere om stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte team leder Gitte Marianne Henriksen på telefon +45 2488 9144 eller på mail GMH@sdc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.


A bit about SDC

It all started back in 1963, when a series of small savings banks went hand in hand with a dream of economies of scale and electronic bookkeeping. That dream still drives us. Today, we are 100+ both small and large banks from all over the Nordic region, who are part of the community, because shared solutions make us stronger.

We are over 700 colleagues in Ballerup and Warsaw, who work together every day to deliver a good banking experience to the users of 100+ Scandinavian banks. Many of our solutions are developed jointly for all customers - some for a small group. Common to them is that we want to maximize the customers’ benefit from the solutions and minimize the risk of not meeting the customers' needs.

The future demands more of SDC. The banks are working to adapt to the needs of the market, at the same time they are being met with increasing demands for regulation and efficiency. SDC works hard to be at the forefront of the customers’ needs and continue to be the preferred provider of solutions to Scandinavian banks.

Gem job