For­ret­ning­sud­vik­ler, der brænder for hele rådgivn­ing­s­pro­cessen


Har du lyst til at bidrage til udviklingen af kritisk finansiel infrastruktur i Norden?

En god bankoplevelse handler ikke om teknik. Den handler om nærvær og relevant, personlig rådgivning. Og det er præcis derfor, at fællesskabet om en nordisk IT-platform bliver dyrket med så stor dedikation hos vores kunder – for så kan de bruge deres tid og energi på det, der skaber ægte værdi for deres kunder: den gode bankoplevelse.

Vores kunder skal kunne levere strømlinet og værdiskabende rådgivning

Du kan blive en del af vores fællesskab - for vi vokser og har brug for endnu en forretningsudvikler i vores stærke investeringsteam, denne gang med fokus på rådgivningsområdet. Ambitionen er at skabe et samlet og intuitivt investeringsunivers for vores kunder. Et univers, der understøtter processer og reducerer manuelt arbejde. Så hvis du har erfaring med rådgivning og gerne ESG, MiFID. Product Governance og Flowmodulering er du måske den, vi er på udkig efter.

Kommunikation, analyse og design af IT-løsninger

Det er et job med mange facetter og hverdagen er et miks af bl.a. analysearbejde og udarbejdelse af kravsspecifikationer på nye og eksisterende systemer. Det kalder på en solid forståelse af hele rådgivningsprocessen og tæt kontakt med vores pengeinstitutter.

Du skaber værdi på styregruppemøder og i sounding boards, hvor du som analytisk forretningsudvikler sætter dig i kundernes sted når det kommer til forretningskrav og forventninger til IT-løsningen. Og så tilbage på kontoret for at bygge broen mellem de IT-faglige termer fra produktionen og det banksprog, rådgiverne bruger i deres daglige arbejde.

Dine opgaver sat på listeform i overskrifter kunne se sådan ud:

  • samarbejde med pengeinstitutternes repræsentanter
  • analyser af krav til udviklingsprojekter
  • fastlægge løsningsdesign
  • afklare afhængigheder og compliance-behov
  • fungere som Product Owner i forbindelse med udviklingen

Bankrådgivererfaring og sans for både helheden og detaljen

Du har blik for hvordan bankernes rådgivningsprocessen kan understøttes med IT og er god til at gennemskue de allerede eksisterende processer. Din sans for brugervenligt design og forståelsen for brugersituationen, for såvel rådgivere som kunder, er egenskaber, du får i spil i denne rolle.

Du er ikke (nødvendigvis) ekspert i diverse rådgivningssystemer - det kan vi nemlig lære dig – men du skal kende rådgivningsprocesserne fra A til Z. Alt omkring IT-systemer dig nemt. Vi kigger efter ansøgere der har erfaring med:

  • ESG
  • MiFID
  • Product Governance
  • Flowmodulering

BPMN og WorkFlow modellering er også godt at kende til – men ikke en forudsætning for at kunne søge jobbet.

Gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer

Du bliver en del af et team bestående af 17 medarbejdere, hvoraf 4 sidder i vores afdeling i Warszawa. Teamet er en kombination af analytikere, arkitekter og udviklere som alle arbejder på tværs Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Ballerup og der er frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for selv at planlægge opgaverne.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 700 medarbejdere og snart 60 år på bagen.

Ring til Gitte – din nye Teamlead

Er du blevet nysgerrig på efter at høre mere om stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte team leder Gitte Marianne Henriksen på telefon +45 2488 9144 eller på mail GMH@sdc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Gem job