Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor med interesse for server- og net­værk­s­in­fra­struk­tur

 • Kunne du tænke dig at blive en del af et driftsmiljø i konstant udvikling, hvor du som en del af dit daglige arbejde udvikler dine kompetencer mærkbart?
 • Vil du finpudse et stort og tungt domæne og få input fra dygtige kolleger og et eksternt eksperthus?
 • Og vil du være en del af en virksomhed, som har haft fremgang gennem Covid-19 og nu ser ind i yderligere udvikling, fordi vores store, gode og langvarige kunder oplever kraftig vækst?

Velkommen til SPECTRA SYSTEMS

Vi er førende inden for udvikling af cloudbaserede hotel- og konferencesystemer til det skandinaviske marked og udvikler nye produkter, der understøtter vores videre ekspansion globalt. Vores hovedkontor ligger i hjertet af Odense. Vi er 31 medarbejdere, som samarbejder tæt på tværs af lande, titler og afdelinger.

”Hos os tæller vi ikke timer på hver enkelt leverance. Det handler om at finpudse for at lave det bedste! Kommer der nye teknologier, så rykker vi og finpudser igen. Derfor forventer vi også at kunne gå på markedet med en platform baseret på helt ny teknologi, som kan give os nogle store nye muligheder,” fortæller lead developer og din kommende kollega Martin Baunbæk.

Arbejd med drift i et miljø i konstant udvikling

Som IT-systemadministrator bliver du en del af vores Operations team med ansvar for infrastruktur, drift og deployment. Vi er sammen 4 kolleger, der varetager driften af ambitiøse og succesfulde cloudløsninger til hoteller og konferencecentre i Skandinavien og samarbejder med nogle af markedets førende brands. Og du bliver en vigtig del af vores næste innovative rejse mod at blive en europæisk spiller.

I din hverdag kommer du bl.a. til at:

 • forbedre og vedligeholde overvågning af tilgængelighed og performance af applikationerne i drift
 • bidrage til vores operations managers arbejde med driften af vores udviklings-, test- og produktionsmiljø – herunder database, storage, middleware og backup
 • deltage i strategien for CI/CD-pipelinen i et DevOps-miljø.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, tilvalg af sundhedsforsikring efter eget ønske og selvsagt frokostordning.

Er det dig, vi leder efter?

Du behøver ikke at have erfaring med alt – vi bruger sidemandsoplæring og skal nok klæde dig på med det, du ikke ved. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med et eller flere af nedenstående områder:

 • Server - VMware, Microsoft Server
 • Netværk
 • Backup & Restore
 • Sikkerhed og automatisering
 • PowerShell

Som person er du nysgerrig og klar til at lære en masse nyt, men du tager også initiativ til at dele dine kompetencer, så vi sammen og løbende hæver niveauet i hele teamet. Du arbejder systematisk og er god til at dokumentere dit arbejde, og endelig er du en mester i at gennemskue komplekse sammenhænge og bevare overblikket.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen heraf med, hvorfor du søger jobbet allerede i dag og senest den 30. september 2022 via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job