Junior Account Manager


Are you ready to make a BIG impact with TD SYNNEX?

We are the world’s largest IT distributor, striving to lead the next generation of technology and talent. Whether you’re applying for your first role or you’re a seasoned executive, seize this opportunity to develop your career in the technology industry alongside our network of best-in-class vendors and caring and collaborative co-workers across the globe.

In addition to a competitive benefits package, we provide our co-workers with opportunities to get involved in well-being seminars and programming, employee-led Business Resource Groups (BRGs), leadership development tracks, special industry events, and much more.

Take the next step towards a rewarding career and apply today. We’re excited to meet you!

Junior Account Manager

Har du et stort salgsdrive, masser af gåpåmod og interesse for IT og netværk? Så er her den perfekte mulighed for at lære om salg og et af markedets mest innovative produkter. Har du gåpåmodet og salgsdrivet, så har vi resten!

Da vores Periferi-afdeling vækster og er ved at onboarde en ny leverandør MiWire, søger vi en ny kollega. MiWire er forhandler af den nyeste teknologi indenfor intelligent mobilt bredbånd.

Du vil i tæt parløb med vores skarpeste kolleger inden for Periferi, samt den nye leverandør, være med til at skabe vækst og tætte kunderelationer. Der vil være en grunding onboarding, hvor du vil blive lært op i produkterne, kunderne og teamet.

Jobbet

I rollen som Junior Account Manager, vil du være ansvarlig for vores nye netværksproducent MiWire. Du vil i tæt parløb med dine kollegaer stå for at drive og udvikle vores forretning mod udvalgte kundegrupper. Du vil medvirke til at udvikle den eksisterende forretning med eksisterende kunder samt drive øget vækst mod nye specifikke kundesegmenter. Du vil desuden komme til at arbejde tæt sammen med producenten samt interne stakeholders og være medansvarlig for den samlede vækst på vores periferi-forretning.

I Tech Data arbejder vi målrettet med at yde den absolut bedste rådgivning og service til vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at yde den bedste service og rådgivning.

Din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder f.eks.:

  • Drive salg til eksisterende kunder samt identificere nye kunder
  • Eksekvering af den lagte strategi og sikre vækst på aftalte KPI’er
  • Skabe og vedligeholde kunderelationer
  • Generere og lave opfølgning på leads, generere nye muligheder og identificere nye kunder
  • Være proaktiv og vende forespørgsler til en eventuel salgssituation
  • Supporterer kundens behov, og hjælpe med at lukke ordren

Jobbet er som udgangspunkt en tidsbegrænset ansættelse på 1 år men med god mulighed for forlængelse/ fastansættelse. Vi har kontor i Birkerød tæt på København med mulighed for at arbejde hjemme 2 dage om ugen.

Din profil              

Vi forestiller os, at du er i starten af din salgskarriere.Som person er du lærenem, nysgerrig og har et stort salgsdrive. Du er Hunter, med stort H. Du er god til at skabe tillidsfulde relationer og motiveres af at yde den bedste service, hvor du reagerer hurtigt og professionelt på kundernes henvendelser. Du er udadvendt, energisk og har samtidig sans for detaljer - også i situationer, hvor tingene går stærkt. Du trives med at være en del af et team, hvor tempoet er højt og humoren god samt hvor vi hjælper hinanden. Det er desuden vigtigt, at du er motiveret af at arbejde med salg på telefonen.

Hvad kan vi tilbyde?

En unik læringsmulighed for dig, som har et stort salgsdrive og som ønsker at lære mere om salg af de fedeste innovative produkter. Vi forestiller os, at du er i starten af din salgskarriere. Du får en stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag og sætte retningen. Sparring og videndeling er i højsædet, og du vil få god støtte fra kollegerne og teamet. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi er en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Vi vægter det sociale højt, og vi har en social forening, drevet af nogle af vores engagerede kollegaer, der er med til at arrangere vores sociale arrangementer, bl.a. paddletennis, vinsmagning og biografture.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV hurtigst muligt via linket og senest 23. september. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Henrik Blaabjerg på telefon eller mail: Henrik.blaabjerg@techdata.com eller tlf 2249 8060.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 19. august 2022

Arbejdssted

Location Birkerød