IT-konsulent

Hos Tecsys har vi fart på og ingen dage ligner hinanden, men vi har det sjovt og vi hjælpes ad med at nå i mål. Vi mangler lige nu en IT-konsulent, med erfaring indenfor SQL, Powershell, rapportering, datacenter og netværk. Er det dig der har det? Så synes vi du skal læse videre nedenfor.

Hvem er vi

Tecsys er en canadisk-ejet virksomhed, hvor vi udvikler og leverer lagerløsninger til både store og små virksomheder. Her i Danmark har vi hele paletten og leverer ud over software også hardware og hosting samt cloud-ydelser.

Højt servicegen internt som eksternt

I stillingen som IT-konsulent, vil du få medansvaret for vedligeholdelse af vores Cluster, hvilket vi forventer du har erfaring med, ligesom vi gerne ser du har arbejdet med hosting og cloud service. Jobbet kræver samtidig at du kan tage ejerskab og kommando over alvorlige hændelser. Til gengæld får du en sjælden mulighed for at arbejde tværfunktionelt med både interne teams, leverandører og kunder. Dette betyder også at jobbet ikke kun udføres fra kontoret, da vi har en del udstyr on-premise samt hos kunder. Derfor er det vigtigt, at du er hands-on og syntes det er sjovt at få tingene til at fungere.

Hvem er du

Vi ser gerne at du har en relevant uddannelse eller baggrund fra lignende stilling, kombineret med erhvervserfaring indenfor server, Datacenter, SAN, netværk, Firewall samt dokumentation af IT-løsninger. Har du desuden erfaring med programmering, PowerShell, SQL, Hyper-V, MS365, Azure, vil det være en stor fordel.

Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt og tager ansvar for igangsatte aktiviteter. Du har en struktureret arbejdsform, der sikrer overblik og kvalitet i en travl og spændende samt afvekslende hverdag. Da du i jobbet vil få en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du er udadvendt, serviceminded og god til at samarbejde. Sprogligt mestrer du dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vil du være en del af os

Vi synes selv vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, med plads til snak ved kaffemaskinen, over et spil bordfodbold eller til frokost hvor alle samles. Derudover har vi en aktiv medarbejderklub, som løbende sørger for sociale arrangementer udenfor arbejdstid – og så stræber vi efter at have fredagsbar, hver fredag.

Når du føler dig hjemme i systemer og arbejdsgange og du har lært dine nye kollegaer at kende, er der mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage, sådan at du kan sikre god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Din trivsel er nemlig vigtig for os, for vi tror på at glade medarbejdere leverer de bedste resultater.

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Hosting & IT-service Lasse Restrup Lindholm enten via mail på lasse.lindholm@tecsys.com eller telefon på 28986609.

Er du derimod klar til at sende din ansøgning med det samme, kan du benytte nedenstående link og uploade CV samt ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Gem job

Tecsys A/S
Publiceret: 7 November 2022

Arbejdssted

Location Glostrup

Job hos virksomheden