Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-funk­tions­chef for Plan­læg­ning og Løs­nings­ar­ki­tek­tur i IT Drift, Koncern IT

 • Vil du stå i spidsen for projekter og forvaltningsopgaver for IT-driften og sikre, at arkitekturen af vores løsninger understøttes i vores IT-miljø?
 • Kan du se dig selv i en stilling, der i sidste ende gør en forskel for tusindvis af brugere og borgere?
 • Og vil du være en del af et stærkt ledelsesnetværk med masser af sparring og udvikling?

”Det bliver ikke mere udfordrende, komplekst og meningsfuldt. Du arbejder med højt prioriterede og samfundsvigtige projekter, som skal køre effektivt og stabilt. Og som leder bliver du tilbudt en lang række lederuddannelser og kurser,” fortæller funktionschef Jesper Andersen.

Velkommen til Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer stabil, sikker og effektiv IT og digitale løsninger til regionens virksomhedsområder, ansatte, patienter og borgere. Du bliver en del af ledelsen i Koncern IT Drift, der ud over dig består af 2 funktionschefer samt IT-driftschefen.

Din nye arbejdsplads er en innovativ koncern, hvor vi går meget op i at spille hinanden gode, både i form af buddy-ordninger og videndeling på tværs af projekter og teams. 

Spil en nøglerolle i vigtige driftsprojekter

Som chef for Planlægning og Løsningsarkitektur skal du lede og udvikle funktionen med mere end 20 medarbejdere, fordelt på 3 teams; Planlægning, Løsningsarkitektur og Security Operations Center – SOC.

Her kan du se frem til en nyoprettet stilling, hvor du får et stort ledelsesansvar samt ansvar for koordinering og planlægning af forvaltningsopgaver og driftens deltagelse i projekter.

Du får derfor en attraktiv stilling, hvor du er med til at sætte retningen for vores fremtid inden for IT-projekter i hele Region Sjælland.

Dine primære fokusområder vil blandt andet omfatte at:

 • sikre optimal dispatch og prioritering af sager i driften
 • sikre tværgående planlægning, styring og koordination af projekter og forvaltningsopgaver for driften, herunder sikre tildeling og opfølgning på ressourcer til projekter
 • sikre strategisk retning for Security Operation Center (SOC)-teamet, der står for sikkerhedshændelser, som påvirker vores produkter
 • bidrage til en fortsat videreudvikling af løsningsarkitekternes indsats i projekter
 • deltage i styregrupper for strategiske projekter.

”Det er dig, der har helikopter-perspektivet og den tekniske forståelse for en bred vifte af driftsprojekter med tung teknisk karakter. Så der er virkelig mulighed for at sætte et solidt aftryk her hos os.” – Jesper.

En engageret afdeling med høj faglighed

Du kan se frem til en meget bred samarbejdsflade, da du kommer til at arbejde sammen med andre enheder i Koncern IT og med vores samarbejdspartnere i og udenfor regionen.

I teamet agerer vi sparringspartnere for hinanden, ligesom vi har fælles høje ambitioner om at gøre en forskel, som skaber værdi for regionen og dens borgere.

Erfaren leder og god kommunikator

 • Du har flere års erfaring fra en lignende rolle i en driftsafdeling og er vant til at lede gennem ledere.
 • Du har forståelse for prioritering af projekter.
 • Du har kendskab til opgave- og ressourceplanlægning samt teknisk IT-arkitektur.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAFe eller tilsvarende agile frameworks.
 • Du har gode kommunikationsevner i forhold til tekniske specialister, projektledere og topledelse.
 • Du er tydelig i din kommunikation, og du fungerer godt under vores mantra – vi spiller hinanden endnu bedre.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Region Sjælland

Koncern IT i Region Sjælland arbejder målrettet efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld – og vi forventer, at vores nye kollega bidrager til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på vores hjemmeside og læs mere om Koncern IT’s opgaver og struktur. 

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job