Softwa­re­ud­vik­ler til verdens førende esport­s­me­die HLTV.org


Vores kunde HLTV.org er verdens største esportsmedie med fokus udelukkende på Counter-Strike. De har udviklet og driver et top 1.000 website med over 300 millioner månedlige sidevisninger fra 6.500.000 besøgende world-wide. HLTV leverer alt inden for nyheder, kamp-information, statistik osv. til millioner af daglige brugere. Udover at skrive aktuelle nyheder fra Counter-Strike miljøet, linker HLTV også direkte til tv-signaler fra de største turneringer. De står også bag det, der bredt anerkendes som den officielle verdensrangliste i CS-GO.

Deres udviklingsteam i Aarhus udvikler og driver HLTV.org (+ regionale sites) med større bagvedliggende system af services til bl.a. indsamling af real time kampdata og statistik af samme. Både virksomheden og branchen vokser hurtigt, og derfor søger vi softwareudviklere til deres team.

HLTV.org’s udviklingsteam har udviklet alt fra bunden. Alt nyt kode bliver skrevet i jvm sproget Kotlin samt React, Docker, Gradle, og har også microservices online i både Java og C#.

Deres tekniske setup består af en større velmodulariseret monolith til selve www.hltv.org, der driver både website og et antal API'er til interne og eksterne aftagere. Yderligere har de et antal specialiserede services til f.eks. processering og live visning af kampdata. De drifter selv deres platform, releaser flere gange dagligt og de har fokus på velstruktureret og højkvalitets-software.

Som softwareudvikler får du ansvar for løbende at forbedre, udvikle og designe nye systemer. Du er med fra frontend til backend, og du ser din feature gå live i morgen, i stedet for om > 3 måneder.

Faglige og personlige kvalifikationer

Du har en relevant IT-uddannelse som f.eks. datalog eller ingeniør og har gerne tre års professional udviklingserfaring.

Du er stærk teknisk og tager gerne kampen for at få lavet den rigtige løsning. Både på kort og langt sigt.

Du kan arbejde selvstændigt, proaktivt, identificere svagheder og muligheder og har drive til at få løsninger i mål. Ligeledes går du op i at levere kvalitet i din kode.

Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med Kotlin.

Du tilbydes

Naturligvis årlige ture til de største Counter-Strike events i verden. Et spændende udviklingsmiljø i en førende og innovativ esportsmedie – tech virksomhed. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og meget passioneret team, hvor du bliver en vigtig spiller på holdet. Du får fagligt meget dygtige kollegaer, et uformelt miljø og spændende udviklingsprojekter.

Attraktive vilkår, frokost ordning og altid friskkværnet kaffe, vand, sodavand osv.

HLTV.org holder til på Katrinebjerg, Aarhus.

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail: dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for HLTV.org ApS
Publiceret: 22. september 2022

Arbejdssted

Location Aarhus