Spe­cial­ist i in­form­a­tionssik­ker­hed


Vil du være en del af et fleksibelt og internationalt team, der driver cyber- og informationssikkerhed inden for MAN Energy Solutions? Vi er i øjeblikket ved at styrke teamet for at muliggøre virksomhedens digitale transformation. Vi søger en kollega, der vil hjælpe os med at forme sikkerhedskøreplanen.

Hvad skal jeg gøre?

Når du bliver vores nye kollega, vil du spille en vigtig rolle i sikringen af MAN Energy Solutions mod cybertrusler. Vi er en global virksomhed, der arbejder med kunder og andre interessenter fra hele verden, og derfor er det af største vigtighed at sikre os selv.

Som specialist i informationssikkerhed hos os skal du blandt andet udvikle og implementere koncepter og retningslinjer for informationssikkerhed, herunder awarenessaktiviteter. Derudover skal du støtte informationsklassificering i forretningsområder og bidrage til at definere sikre løsninger på forretningskrav. Det betyder også, at du hjælper kolleger med at forbedre it-sikkerheden på deres område, samtidig med at du håndterer informationssikkerhedshændelser, når de opstår.

For hele tiden at have et tilfredsstillende sikkerhedsniveau, vil du også løbende arbejde på at forbedre de nuværende processer og værktøjer til it-sikkerhed samt foretage revisionsmæssige vurderinger af informationssikkerhed og it-sikkerhed.

Hvem er jeg?

Da du vil arbejde i en rolle, hvor samarbejde på tværs af organisationen er afgørende for jobbet, kan du lide at tage initiativ og drive sikkerhedsopgaver. Det betyder, at du skal interagere med mange forskellige interessenter i vores organisation, og du kommunikerer nemt med ikke-eksperter på området og med folk uanset deres organisatoriske placering i virksomheden.

Du bliver en del af en  international organisation, og du vil have kolleger i flere lande. Tidligere erfaring med at arbejde internationalt vil derfor være en stor fordel.

På et mere fagligt plan forestiller vi os, at du:

  • har afsluttet en uddannelse inden for datalogi eller tilsvarende kvalifikationer
  • har praktisk erfaring med it-sikkerhed
  • Taler og skriver flydende engelsk

Hvordan er mit nye hold?

Cyber- og informationssikkerhedsteamet er placeret i Augsburg, København og Aurangabad; kulturen er baseret på en agil tankegang med særlig fokus på gennemsigtighed, samarbejde og løbende læring.

Hvad kan du tilbyde mig?

MAN Energy Solutions tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og en pensionsordning. Derudover har vi en række andre personalegoder, som bl.a. omfatter:

  • Stor fleksibilitet, så dit arbejds- og privatliv kan passe sammen
  • Forsikring mod kritisk sygdom, adgang til fysioterapi osv.
  • Massageordning
  • God kantine
  • Et væld af medarbejderklubber og foreninger, der dækker alt fra sport til kunst
  • Rabatklubber
  • Gratis parkering

Hvordan ansøger jeg?

Hvis du synes, at jobbet lyder interessant, vil vi meget gerne høre fra dig! Ansøg jobbet via vores hjemmeside ved at klikke på "Søg jobbet her" og vedlæg CV, ansøgningsbrev og andre relevante dokumenter. Vi afholder samtaler i løbet af ansøgningsperioden. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Elena Furini, Chief Information Security Officer, pr. telefon på +45 29 26 97 63. Du kan finde flere oplysninger om virksomheden på www.man-es.com.

Hvem er MAN Energy Solutions?

MAN Energy Solutions har hovedkvarter i Tyskland og beskæftiger omkring 15.000 medarbejdere på verdensplan. Heraf er vi ca. 2.200 passionerede medarbejdere i Danmark fordelt på tre lokationer: København, Frederikshavn og Holeby. Det er meget vigtigt at værdsætte og pleje de ting, der virkelig er vigtige for os i den danske organisation af MAN Energy Solutions. Derfor har vi identificeret fem elementer i vores Core Story, som er lige så vigtige for at forberede vores virksomhed på fremtiden: Vi har et kommercielt mindset, vi er first movers inden for innovation, vi har en unik mulighed og ansvar for at reducere emissioner, vi er i en transformationsproces mod digitalisering som vores forretnings unikke salgsargument, og vi er en progressiv arbejdsplads, der fokuserer på fleksibilitet og samarbejde. Med mere end 250 års erfaring inden for avanceret teknik leverer vi en unik portefølje af teknologier og muligheder inden for udvikling af motorer til brug på skibe og i kraftværker over hele verden. Vi udvikler topmoderne agterskibssystemer, herunder CP- og FP-propeller og fjernstyringssystemer. Ifølge 2-taktsområdet er vi uden sammenligning verdens førende videnscenter. MAN Energy Solutions arbejder ud fra mottoet "Future in The Making", fordi vi gør en dyd ud af at skabe bæredygtige løsninger og bidrager til en CO2-neutral økonomi.

MAN Energy Solutions enables its customers to achieve sustainable value creation in the transition towards a carbon neutral future. Addressing tomorrow’s challenges within the marine, energy and industrial sectors, we improve efficiency and performance at a systemic level. Leading the way in advanced engineering for more than 250 years, we provide a unique portfolio of technologies. Headquartered in Germany, MAN Energy Solutions employs some 14,000 people at over 120 sites globally. Our after-sales brand, MAN PrimeServ, offers a vast network of service centres to our customers all over the world.
Gem job

MAN Energy Solutions
Publiceret: 21 September 2022

Arbejdssted

Location København