Full Stack Developer to the Preferred IT Solution for the Danish Welfare Sector

Er du nysgerrig på ny teknologi? Vil du gerne gøre en forskel og bruge dine evner på et produkt med mere end 100.000 brugere? Kan du se dig selv som medlem af et dedikeret team, som er stolte af deres produkt og altid er på udkig efter, hvordan det kan forbedres? Så er du måske den nye Full Stack Developer til KMD Nexus. 

Hvad vi gør

KMD Nexus er det primære IT-arbejdsredskab for mere end 10 % af alle medarbejdere i den danske offentlige velfærdssektor. Vi er stolte af at være de danske kommuner og regioners foretrukne it-leverandør inden for social- og sundhedssområdet. 

Vi har allerede bygget en åben platform, hvor alle vores kunder og partnere har fuld adgang til vores API. Vi har gjort den sikker, hurtig og i overensstemmelse med gældende regulativer. 

Men selvom vi har brugt mere end 20 år på iterationer af fire generationer af vores produkt, og selvom vi har den bedste platform på markedet i dag, er vi langt fra færdige. Vi vil fortsat holde os opdaterede på fremtidens teknologier, og nu gælder det om at gøre vores system endnu bedre, mere åbent, hurtigere, mere intelligent, mere sikkert, lettere at bruge og enklere at vedligeholde. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os selv og vores færdigheder. 

Hvem vi er

Vi er omkring 60 udviklere i Danmark, Polen og Indien, som arbejder på KMD Nexus. Fire teams er placeret i Danmark, og du vil blive en del af et team bestående af 6 Full Stack-udviklere, som alle arbejder på et specifikt modul af platformen fra vores kontorer i Ballerup.  

Foruden vores udvikler-teams, består KMD Nexus af teams, som fokuserer på salg, produkt og markedet. Vi arbejder alle sammen på at gøre vores produkt til et, som ikke bare er kundernes foretrukne, men et vi kan være stolte af. 

Hvad du kan

Som vores nye Full Stack Developer vil du sammen med dit team arbejde inden for et bestemt domæne af produktet på specfikke moduler af platformen. Der vil være stor mulighed for at vidensdele med dine kollegaer i de andre udvikler-teams i og uden for Danmark. 

Vores nuværende teknologi-stack inkluderer nedenstående teknologier, og vores nye kollega vil være bekendt med flere af disse: 

 • React
 • Java (8, 11 and 17)  
 • Spring Framework (Boot, Hateoas, Secutrity etc.)  
 • MySql and Azure Document Store  
 • Azure Cloud, Kubernetes, and Docker 
 • Spock, Selenium and Cypress Test  
 • Kafka and RabbitMQ  
 • Maven and Gradle  
 • Azure DevOps for CI/CD  

Vores arbejde er baseret på agile principper, og det vil derfor være et stort plus, hvis du har erfaring med scrum-praksisser, som vil strukturere dit daglige arbejde. Selvom du er en del af et team, vil du arbejde selvstændigt og der er stor fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemme et par dage om ugen.  

Hvad du får

Vi synes, at KMD Nexus er det bedste sted at arbejde, og her er tre grunde til hvorfor.  

 • Du får lov at udføre meningsfyldt arbejde på en løsning, som gør livet lettere for borgere og professionelle i den danske velfærdssektor - og dermed skabe reel samfundsmæssig værdi. 
 • Du bliver en del af et team af dedikerede udviklere, hvor der er plads og resourcer til at søge inspiration og ny viden, som gør vores arbejde sjovere og vores løsning bedre. 
 • Du bliver en del af en virksomhed, hvor du er værdsat som medarbejder. Med vores nye lige adgang til betalt forældreorlov, fleksible arbejdsprincipper og netværksaktiviteter og fællesskaber, arbejder vi aktivt på, at alle skal føle sig inkluderet i KMD.  

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere...

Du er meget velkommen til at række ud til Head of Development Anette Skotte Wodickh på anw@kmd.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Ansøg ved at uploade dit CV senest 25. september 2022. 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 24. august 2022

Arbejdssted

Location Ballerup