Solution Manager for Payments

Nye teknologier, standarder og kundebehov skaber enestående muligheder for nye løsninger inden for betalingsområdet i Europa. Som vores nye Solution Manager i KMD får du afgørende indflydelse på at sætte retningen for udviklingen af vores nye betalingsløsninger. Du skal søge stillingen, hvis du brænder for betalingsområdet og er vild med at omsætte kundebehov og teknologiske muligheder til innovative løsninger.

Som Solution Manager indgår du i et stærkt team af forretningsarkitekter, specialister og udviklere, som brænder for at levere fremragende løsninger til både den offentlige og private sektor.

KMD er på en spændende rejse, hvor vi omlægger eksisterende løsninger til moderne teknologi. Formålet er at få en førertrøje i den udvikling, der sker på betalingsområdet. Det betyder, at vi netop nu har et stort fokus på mere komplekse betalinger – herunder PSD2 og PISP – og generelt følger de nye betalingsstrømme, der bevæger sig i markedet.

Om jobbet

Som Solution Manager arbejder du agilt i spændingsfeltet mellem kunder, forretning og IT. KMD eksisterer for at skabe værdi for vores mangeartede kunder og har samtidigt et stort fokus på, at være økonomisk bæredygtige. Derfor har vi fokus på at prioritere de rigtige opgaver og projekter, og at udvikle løsninger som er klar til fremtiden. Netop her vil du få en nøglerolle.

I stillingen som Solution Manager vil du bl.a. have ansvaret for:

  • At forstå kundernes behov og vide hvordan vores løsninger skal se ud, for at gøre en forskel for dem
  • At forstå betalingsmarkedet og sikre, at vores løsninger følger med nye behov og tendenser
  • At udarbejde produktstrategi og roadmap 
  • At bidrage til produktlanceringer, herunder udarbejdelse af produktbeskrivelser, marketingmateriale og prissætning 
  • Løbende håndtering af ønsker og ændringer fra vores kunder  

Som vores nye Solution Manager kommer du til at arbejde i en virksomhed og et team, hvor der er højt til loftet, og hvor vi forventer, at du er motiveret for at holde dig opdateret og specialisere dig indenfor dit fagområde. 

Om dig 

Vi tillægger det stor værdi, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor, eller andet, som giver dig kendskab til den infrastruktur, som betalingsmarkedet bygger på. Vi forestiller os derudover, at du har en relevant videregående uddannelse i spændingsfeltet mellem IT og forretning og gerne erfaring fra en lignende rolle. Området og de betalingsløsninger vi arbejder med, har en høj grad af kompleksitet, og det er derfor vigtigt, at du kan navigere og trives i et videnstungt område.

Du har et kommercielt mindset og forstår, hvordan vi skaber værdi for vores kunder. Du er en stærk formidler og begår dig på dansk og engelsk på et professionelt niveau.

KMD som arbejdsplads

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4,8 mia. kr. og har cirka 2.600 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

I KMD tror vi på fleksible arbejdsforhold, og vores medarbejdere har mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider, hvor det giver mening. Gennem dialog med hinanden finder vi i det enkelte team ud af, hvordan vi planlægger vores arbejdsliv, så det giver mening for virksomheden, teamet og medarbejderen. Dette princip kalder vi KMD Life.

Er du interesseret? 

Har du lyst til at høre mere om stillingen og KMD som arbejdsplads, vil vi se frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Team Lead Sofie Abildgaard Skau på tlf. 61913821.

Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning allerede i dag. Sidste ansøgningsfrist er 1. oktober 2022.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 23 September 2022

Arbejdssted

Location Ballerup