Søger du et teknisk job, der giver mening? Vi søger en skarp MS Windows Server-spe­ci­a­list


Vil du være med til at give kollegerne på klinikken de bedste forudsætninger for at hjælpe patienterne? Og kan du med dine tekniske evner og gå-på-mod være med til at drifte Azure-platform og et on-prem AD-miljø i en af landets største it-afdelinger? Så er det dig, vi søger! 

Der venter dig et job, hvor tekniske opgaver og godt samarbejde er nøgleord. Din hverdag bliver præget af engagerede og dygtige kolleger i et specialiseret team, som hver har deres speciale indenfor AD, Azure og andre Microsoft-infrastrukturkomponenter.

Du kommer til at arbejde med at drifte og udvikle, og du er med til at designe løsninger såsom:

  • Azure AD: Opbygning og governance
  • Active Directory on-prem: Rettighedsstyring, Group policy, DNS
  • Public Key Infrastructure (PKI)
  • PowerShell/Scripting
  • Windows Server 

Hovedfokus i jobbet er at sørge for sikker og stabil drift; på den måde giver vi kollegerne på hospitalerne, i ambulancerne og på institutionerne i Region Midtjylland de bedste forudsætninger for at hjælpe patienterne. 

Hør Jørgen fra Applikationer fortælle om det store it-landskab, du kan blive en del af. 

Er du vild med spændende, tekniske opgaver, som kræver systematik og dialog?

Jobbet kræver ikke bare gode, tekniske evner, men også en arbejdsstil som er systematisk, og hvor du naturligt har mod på at kaste dig ud i nye opgaver. Da vi arbejder sammen med mange hver dag, både internt og eksternt, er gode kommunikations- og samarbejdsevner afgørende.

En datateknisk uddannelsesbaggrund og gerne mindst tre års erfaring er en fordel, men det er ikke et krav. Har du allerede erfaring med opbygning og governance af Azure AD, AD on-prem (delegation, policies, DNS), Public Key Infrastructure og PowerShell, er det også en fordel, men ellers skal vi nok lære dig det. 

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Bliv en del af Server & storage

I området Server & Storage har vi en uformel omgangstone, og vi sætter pris på vores humoristiske sans, som vi selv synes er god! Vi kan godt lide at have faglige snakke på tværs – men går heller ikke af vejen for det sociale. Nogle går i It-afdelingens fredagsbar, hvor der er en god chance for at møde nogle af vores andre 540 kolleger på tværs af It. Vi holder sommerfest, tager på inspirationsture og tager ud og spiser. 

Skal din arbejdsdag være fleksibel og fyldt med arbejdsglæde?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, betalt frokostpause og en fleksibel og hybrid arbejdsdag med mulighed for hjemmearbejde. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af dit arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling. 

Frist: 29-09-2022

Kontakt: Annette Andersen ved administrative spørgsmål aande1@rm.dk

Telefon: 2365 7545

Primær kontaktperson

Jens Stougaard Frederiksen
JENSFR@rm.dk
Områdeleder


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job