.NET Software Developer


Er du vores nye .NET-udvikler?

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at vedligeholde og bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Lyder et nyt indbydende domicil i Carlsberg Byen med bl.a. atrium, gårdhaver, tagterrasser og restaurant kombineret med mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage attraktivt? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

"I vores team arbejder vi med modernisering og videreudvikling af Visma Løn. Konkret betyder det, at vi både optimerer og udvikler nye komponenter ud fra en pragmatisk tilgang, som skaber en endnu stærkere løsning for vores kunder," - siger Saqib Ali, Tech Lead, Visma Enterprise A/S.

Vi mangler endnu en kollega

Vi søger en udvikler til et af vores udviklingsteams, som har ansvaret for vores lønsystem, som hver måned sikrer, at nogle af Danmarks største virksomheder og deres 250.00 medarbejdere får korrekt løn til tiden. Vores team har til formål at vedligeholde og udvikle nye løsninger, hvor vi benytter teknologier som, C#. .NET, MSSQL, og DB2. Løsningerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-system. 

"Hver måned er 250.000 danske lønmodtagere er afhængige af at vores systemer udbetaler dem korrekt løn til tiden. Det motiverer mig til at arbejde med Visma Løn og bidrage til, at vi sikrer leverancer og udvikler et samfundskritisk produkt, som et lønsystem er." - siger Lars Riis Jørgensen, BA, Visma Enterprise.

En agil udvikler med flair for nytænkning

Du skal i samarbejde med teamet sikre fortsat udvikling af vores lønsystem “Visma Løn”. I øjeblikket er vi i gang med at nytænke vores kerneprodukt Visma Løn, og her mangler vi dig, som kan og vil være med til at skabe den bedste oplevelse for vores brugere.

Vi søger dig, der er ambitiøs og vil være med til at sætte retning, og som forstår at sætte dig i brugerens situation, når du udvikler. Du omsætter kravspecifikationer til pragmatiske løsninger, som er genbrugelige.

Vi søger en udvikler, der:

 • Har B.Sc/M.Sc fra en IT-uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse
 • Har flere års erfaring i udvikling
 • Er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • Er ambitiøs og vil være med til at sætte retningen
 • Kan udvikle features i .Net efter SOLID principperne
 • Har styr på SQL
 • Forstår at sætte sig i brugerens situation, når du udvikler

Vi tilbyder

 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Trygheden og mulighederne i en stor veletableret organisation kombineret med fordelene ved at være del af et mindre selvorganiserende udviklingsteam
 • Indbydende nyt erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, hvor huset rummer store lyse kontorlokaler, atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Herunder gratis fitness og mange sociale arrangementer
 • Gå-afstand til Metro og S-tog
 • Sund balance mellem arbejds- og privatliv herunder mulighed for 2-3 hjemmearbejdsdage

Hvem er dine kolleger?

Du bliver en del af et teknisk tungt og meget dynamisk team. Ud over stor faglig stolthed har vi højt til loftet og sætter stor pris på humor og godt humør. Vi er et område, der samarbejder om at lykkes med at levere værdiskabende løsninger til kunderne. Teamet består af 14 personer, hvor størstedelen sidder i Carlsberg Byen i København samt 2 udviklere i Riga. I dagligdagen arbejder vi i mindre scrum teams på tværs af udviklingsområdet, som består af ca. 45 personer.

I Aalborg sidder en større del af vores BPO-afdeling, som dagligt servicerer vores kunder.

Interesseret?

iHeadHunt varetager rekrutteringen, så send dit CV til job@iheadhunt.dk eller kontakt Joanna på +45 9187 0082 for at høre nærmere.

Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder og deres 250.000 lønmodtagere, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser.

Gem job