Data Engineers i PET

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye Data Engineer.

Som Data Engineer i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet her.

Om jobbet

Vi tilbyder en central rolle som Data Engineer i vores enhed for Datahåndtering, Machine Learning og kunstig intelligens, hvor du vil bidrage med udviklingen af hvordan vi håndterer, gemmer og udnytter vores data bedst muligt. Enheden arbejder agilt og har ben i alle grene af PET og du kommer derfor til at se et væld af spændende og varierende data med vidt forskellige formål. Vi er en del af centeret for Forretningsanalyse, Digitalisering og Data (FDD), hvor du vil få et tæt samarbejde med vores data scientists, analytiker, og andre IT-specialister.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du bliver udfordret med at koble det nuværende trusselsbillede op mod en massiv og kontinuerlig og varierende datastrøm. Din hverdag vil bestå i at gøre den afgørende forskel for vores analytikere og data scientists, så vi har et fælles, solidt og skalerbar grundlag at arbejde ud fra. Du vil f.eks. bruge din tid på at designe databaser, udvikle pipelines og sørge for at vores viden og data er tilgængelig og opdateret. Da enheden er under opbygning vil du have stor indflydelse på hvilke teknologier og værktøjer vil skal arbejde med.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flekstid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life balance.

Om dig

Du har f.eks. en baggrund i datalogi, matematik, fysik, ingeniør eller tilsvarende fag med fokus på at implementere datamanagement og arkitektløsninger. Du evner at formidle komplekse problemstillinger skriftligt og mundtligt. Du er analytisk og løsningsorienteret, uden at miste blikket for detaljen og trives i miljø hvor data og ønsket om data-baserede løsninger ikke er en mangelvare.

Vi ser gerne du har 2+ års erfaring med Dataengineering, -integration og -analyse på stor skala og har erfaring med et eller flere af sprogene Python, JaveScript og C++ samt kendskab til SQL, Hadoop, Spark og Azure.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Ansættelse er pr. 1. januar 2023.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, kan du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk.

Vi forventer at påbegynder samtaler i uge 41 og afslutter dem i november måned.

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 26. september 2022.

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 31. august 2022

Arbejdssted

Location Søborg