Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Pro­cesansvar­lig til global IT-afdeling


Kunne du tænke dig at blive en del af en global koncern, hvor du får masser af tværfagligt samarbejde og et 360-graders indblik i vores IT-setup?

Så læs med her!

”Vi er ved at styrke vores IT-organisation. I den forbindelse kommer dit arbejde til at hjælpe med at definere vores processer helt essentiel. Du får derfor en spændende karrierestilling i en international virksomhed med store udviklingsmuligheder,” fortæller Keld Moestrup, Group IT-manager.

Du definerer og holder styr på vores IT-processer

Det er altså dig, der sørger for, at alle relevante IT-processer bliver defineret og beskrevet. Sådan sikrer vi, at den samlede IT-funktion kan øge kvalitet og effektivitet i både drift, support og i de projekter, som sikrer, at vi konstant udvikler vores IT-platform.

Som procesansvarlig står du i spidsen for at indføre dokumenterede processer i alle IT-funktionerne. Og på sigt står du også for at auditere, om medarbejderne følger de beskrevne processer. Du får derfor en proaktiv hverdag, hvor du samarbejder tæt med både funktionsansvarlige og kolleger for at sikre, at alle relevante processer bliver så effektive som muligt – og beskrevet i et sprog, som alle forstår.

”Vi supporterer omkring 2.000 brugere på daglig basis og arbejder på tværs af landegrænser. Så du får en helt central og international funktion,” uddyber Keld.

Fordyb dig i teknikken og systemerne

Som et led i arbejdet med at dokumentere IT-processerne vil du få en stor indsigt i alle områder inden for vores IT-setup – både infrastruktur og applikationer.

Vores aktuelle IT-platform består ud over Office-pakken og ERP-systemer af løsninger til blandt andre CRM, PIM, BI og konfiguration. Vi har eget datacenter samt en central supportfunktion med medarbejdere i Danmark, Polen, UK og Malaysia.

Få kolleger og samarbejdspartnere i hele verden

Du kommer ind i en familieejet koncern, og på vores hovedsæde i Galten mellem Århus og Silkeborg venter dine 300 nye kolleger på at tage godt imod dig. Vi har en åben og velfungerende kultur, hvor vi er gode til hjælpe hinanden.

Til hverdag har du base i vores Group IT-afdeling, som har lokationer i både Danmark, Polen og Malaysia. Vi har ansvaret for den samlede AVK-koncerns IT-drift og -udvikling.

Nyuddannet med styr på IT, metode og dokumentation

  • Du er gerne nyuddannet cand.it., cand.merc.dat. eller har en lignende videregående uddannelse med IT i fokus.
  • Du har flair for at dokumentere processer.
  • Du er metodisk og struktureret i din arbejdstilgang, ligesom du er god til at danne dig et overblik og samtidig have en detaljeret forståelse af de forskellige områder.
  • Du taler og skriver dansk flydende samt engelsk på højt niveau.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 7245 9602.

Send dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

AVK’s kerneforretningsområde er udvikling og produktion af ventiler, brandhaner og tilbehør. Vores produkter indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af naturgas, effektiv håndtering af spildevand fra husholdninger og industri og ikke mindst brandbekæmpelse. Herudover har vi i de senere år opdyrket et nyt marked inden for ventiler til procesvand i industrien.

Med en omsætning på kr. 7 mia. og mere end 4.300 medarbejdere fordelt på 90+ produktions- og salgsselskaber verden over er AVK en meget betydelig spiller i vores branche. Kvalitet, kontinuitet og tætte kunderelationer danner grundlaget for vores målsætning om at være kundernes foretrukne valg.

Læs mere om os her.

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for AVK Holding A/S
Publiceret: 28. september 2022

Arbejdssted

Location Galten