Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Junior pro­jekt­le­der til in­nova­ti­ve IT-løsninger


Kunne du tænke dig at blive en del af en global IT-organisation, hvor du får en stor indflydelse på optimeringen og implementeringen af eksisterende og nye teknologier?

Så læs med her!

”Hvis du vil udvikle dine projektlederevner, så står vi klar med en solid karrierestilling i en international virksomhed med store udviklingsmuligheder og masser af vækst på programmet,” fortæller Keld Moestrup, Group IT-manager.

Du sikrer optimal balance mellem forretningsønsker og de teknologiske muligheder 

Til hverdag har du base i vores Group IT-afdeling i Galten. Vi har eget datacenter samt en central supportfunktion med medarbejdere i Danmark, Polen, UK og Malaysia. I Group IT har vi ansvar for den samlede AVK-koncerns IT-drift og -udvikling.

Vores aktuelle IT-platform består ud over Office-pakken og ERP-systemer af løsninger til blandt andre CRM, PIM, BI og konfiguration.

Som projektleder står du i spidsen for projekter til optimering af de eksisterende teknologier samt indførelse af nye teknologier og applikationer, som medvirker til vores fortsatte udvikling og vækst.

I din nye dagligdag arbejder du på tværs af landegrænser og har et tæt samarbejde med dine 2 projektlederkolleger – og du er med til at bestemme, hvilke teknologier og projekter, du skal arbejde med. Fælles for projekterne er, at du har det fulde ansvar for dem samt den primære leverandørkontakt.

Du er altså med til at sikre, at vi konstant udvikler vores IT-platform, og at vores systemer kører med høj kvalitet, performance og funktionalitet.

Udvid dine tekniske horisonter

På sigt kan du blive superbruger på én eller flere af vores applikationer og vil også udføre support til slutbrugere. Du vil have den primære leverandørkontakt for disse applikationer.

”Du får altså også mulighed for at fordybe dig i forskellige IT-systemer, og du kan blive udstationeret i en af vores mange forretningsenheder. Mulighederne er mange her hos os – rigtig mange,” slutter Keld.

Få kolleger og samarbejdspartnere i hele verden

Du kommer ind i en familieejet koncern, og på vores hovedsæde i Galten mellem Århus og Silkeborg venter dine 300 nye kolleger på at tage godt imod dig. Vi har en åben og velfungerende kultur, hvor vi er gode til hjælpe hinanden.

Nyuddannet profil med styr på IT og metode

  • Du er gerne nyuddannet cand.it., cand.merc.dat. eller har en lignende videregående uddannelse med IT i fokus.
  • Du har gerne erfaring med eller kendskab til nogle af de nævnte systemer – en fordel, men bestemt ikke et krav.
  • Du har gerne Prince2-certificering – ellers får du den hos os.
  • Du er metodisk og struktureret i din arbejdstilgang, ligesom du er god til at danne dig samt bevare et skarpt overblik over projekter og overholde deadlines.
  • Du taler og skriver dansk flydende samt engelsk på højt niveau.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 7245 9602.

Send dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

AVK’s kerneforretningsområde er udvikling og produktion af ventiler, brandhaner og tilbehør. Vores produkter indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af naturgas, effektiv håndtering af spildevand fra husholdninger og industri og ikke mindst brandbekæmpelse. Herudover har vi i de senere år opdyrket et nyt marked inden for ventiler til procesvand i industrien.

Med en omsætning på kr. 7 mia. og mere end 4.300 medarbejdere fordelt på 90+ produktions- og salgsselskaber verden over er AVK en meget betydelig spiller i vores branche. Kvalitet, kontinuitet og tætte kunderelationer danner grundlaget for vores målsætning om at være kundernes foretrukne valg.

Læs mere om os her.

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job