Senior Project Manager

Motiveres du af at drive og stå på mål for den overordnede succes af dine projekter? Så er denne jobåbning som Senior Project Manager måske din næste karrieremulighed. Du bliver projektleder hos en af Danmarks bedste it-virksomheder og driver forretningskritiske it-projekter for vores nationale og internationale kunder.

I jobbet er du en succes, når du:

  • Sætter retningen på dine projekter i tæt sparring med projektteamet og løbende sørger for, at I følger planen. Du har et godt overblik og ved hvilke faser, der kræver det største arbejde, og du forsøger at agere, inden udfordringerne opstår
  • Koordinerer og afstemmer det daglige arbejde såvel internt som eksternt. Prioriterer hvad der er vigtigst og formår at motivere teamet og kunden
  • Tydeligt kommunikerer rammer, vilkår, mål og risici eksternt og internt og opbygger kunderelationer. Både teamet og kunden føler sig trygge ved, at du er for bordenden og har en tiltro til, at du har overblikket

Din Mjølner hverdag

Dine projekter har typisk en varighed af 3-12 måneder og udføres oftest i agile teams af 3-8 kollegaer med forskellige fagligheder. Projekterne kan både være placeret i huset hos Mjølner og ude hos den enkelte kunde.

Du bliver en del af et fagligt fællesskab for projektledere, hvor der er rig mulighed for at give og modtage sparring. Projektlederne samarbejder desuden om at implementere vores projektmodel, forbedre vores processer og i det hele taget tilpasse vores projektledelsesværktøjer.

Mjølner er et modent softwareudviklingshus med mere end 30 år på bagen, hvilket kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed. Vi arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre.

Dine personlige kvalifikationer

En erfaren it-projektleder med en relevant videregående uddannelse. Du er vant til at arbejde med styregruppearbejde, agile udviklingsmetoder og opbygning af relationer til kunder og leverandører. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udvikling og implementering af softwareløsninger inden for et eller flere forretningsområder.

Du brænder for ledelse og styring af projekter og har erfaring med SCRUM og er i stand til at agere scrummaster. Du lykkes med at kommunikere på alle niveauer i en organisation. Du er struktureret, målrettet og trives i en koordinerende rolle. Da nogle af vores kunder er engelsktalende, er det vigtigt, at du behersker engelsk på højt niveau.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Mjølner tilbyder et job og en kultur, hvor der er er plads til familie og fritid. Det er vigtigt for Mjølner at vores medarbejdere har en god balance mellem arbejde og fritid.           

Som arbejdsplads tilbyder vi kompetente, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af opgaver og afdelinger og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vores personaleforening arrangerer løbende arrangementer på Mjølners lokationer og ofte en hyggelig fredagsbar.

Interesseret? 

Så send dit CV allerede i dag. Hvis du har spørgsmål, kontakt da Peder Højmark Sylvestersen på phs@mjolner.dk eller 25247724. Vi afholder samtaler løbende.


Hos Mjølner Informatics brænder vi for at skabe værdi for virksomheder via softwareudvikling og brugervenligt design. Vi skaber innovative og holistiske digitale løsninger, som tilføjer værdi til vores kunders forretning nu og i fremtiden. Vi er en it-virksomhed med en faglig diversitet, der skiller os ud fra mængden. Vores kernekompetencer er softwareudvikling, Data Insights, digital transformation, end-to-end projekter, digitaliseringsrådgivning, interface design, Internet of Things og User Experience. Vi leverer i form af både projekter og konsulenter. Samtidig ligger vi helt i top på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser.

Gem job