IT-pro­jektleder til Di­git­al­iser­ing og IT i Danmarks Lærer­foren­ing


Har du erfaring med IT-arkitektur, governance inden for O365, Dynamics 365. Har du erfaring med at gennemføre større IT-projekter med en høj brugerinvolvering og et højt teknologisk indhold. Forstår du vigtigheden af dialog og samarbejde. Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger? Hvis ja – så læs videre!

Danmarks Lærerforening er midt i en større modernisering af flere centrale IT-løsninger, hvoraf flere er blevet cloudbaseret (Dynamics 365). Vi søger derfor en erfaren IT-projektleder, der både kan hjælpe med at tilsikre den løbende governance, sikkerhed omkring disse systemer, og samtidig agere konsulent på en række opgaver i forbindelse med den videre organisatoriske implementering.

Du bliver en del af en enhed, der består af en faglig leder og 12 engagerede medarbejdere. Enhedens samlede ansvar spænder over udviklingsprojekter, medlemsløsninger, systemdrift og support, leverandørstyring samt sikkerhedsrelaterede opgaver.

Atmosfæren i enheden er uformel og uhøjtidelig. Vi lægger vægt på tæt samarbejde, et godt grin og en åben kommunikation.

Dine hovedopgaver bliver at:

  • bidrage til implementering og videreførelse af IT-arkitekturen
  • bidrage til teknisk kvalificering af nye systemer
  • deltage i implementeringen af for eksempel PAM og andre tiltag inden for sikkerhed
  • bistå de andre projektledere/konsulenter i deres projekter
  • medvirke til udviklingen af foreningens digitale løsninger
  • håndtere leverandørstyring og kontraktstyring
  • afholde workshops med brugere/leverandører med henblik på procesafklaring.

Din profil

Du er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Du behersker og forstår vigtigheden af kommunikation - både skriftligt og mundtligt. Det er en fordel, hvis du kan sætte dig til tasterne og udarbejde en klar sagsfremstilling af en kompleks teknisk problemstilling.

Du har gerne kendskab til arbejdet med IT-arkitektur inden for de beskrevne områder, og kender derfor til de problemstillinger, der kan være ved implementering og drift af disse. Du har gerne erfaring med implementering af teknisk tunge IT-projekter med en høj grad af brugerinddragelse. Formentlig har du også erfaring med agile metoder, samt Dynamics 365 og O365.

Det falder dig naturligt at arbejde systematisk og omhyggeligt med dine projektplaner. Det er afgørende, at du mestrer at sætte handling til dine projektplaner, så du skaber fremdrift og samtidig evner at bevare overblikket over komplekse projekter med mange aktører og interessenter.

Vi tilbyder

En arbejdsplads i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17,3 procent. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte faglig leder Jørn Harding Mølholm på mobil 2346 8507.

Vi afholder samtaler løbende. Send derfor gerne din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 28-09-2022.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 82.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Gem job

Danmarks Lærerforening
Publiceret: 1 September 2022

Arbejdssted

Location København