Sup­port­tek­ni­ke­re med stort ser­vi­ce­gen til Onsite IT Support på Køge Sygehus og Roskilde Sygehus


Er du uddannet IT-supporttekniker eller tilsvarende, og har du lyst til en stilling, der gør en vigtig forskel for Region Sjællands ansatte og borgere. Så er det lige en som dig, vi søger.

Som supporttekniker i Koncern IT i Region Sjælland vil du blive en del af Onsite IT Support. Helt overordnet er Koncern IT sat i verden for at sikre stabil, sikker og effektiv it og digitale løsninger til Region Sjællands ansatte og borgere, og vi i IT Support varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets, videokonferenceudstyr samt installation af software fra vores fælles distributionsprogram, SCCM. Vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer, og vi vækster, så derfor har vi her to ledige stillinger.

Vi brænder for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret, og vi gør os alle umage med, at vi fremstår som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner. Som team er vi selvkørende, og derfor er det vigtigt, at du kan planlægge din egen hverdag og er god til at sætte dig ind i brugernes behov. Du skal kunne prioritere dine opgaver og sørge for, at de rigtige opgaver bliver løst hurtigt og effektivt.

”Vi har et meget velfungerende og løsningsorienteret team, hvor godt kollegaskab kommer til udtryk gennem hjælpsomhed, samarbejde, uformel stemning, og hvor der altid er plads til et grin. Et team hvor der løftes i flok, og vi spiller hinanden gode, hvilket giver et stærkt arbejdsfællesskab, hvor arbejdsglæden er i top, hvilket jeg sætter stor pris på”, fortæller supporttekniker Johnny Grønhøj Nielsen.

Du vil som udgangspunkt arbejde enten på Køge Sygehus eller på Roskilde Sygehus, men vi forventer, at du er mobil og ser det som en positiv udfordring at hjælpe kollegaerne på de andre sygehuse og i Regionshuset i Sorø.

Er du serviceminded og har tjek på klassisk IT-support arbejde?

Du kan se frem til et afvekslende job, som både omfatter ”klassisk” IT-support/klargøringsarbejde samt decideret pc-udskiftning. Vi søger to profiler, der som minimum har it-supporter-uddannelsen og har erfaring fra tilsvarende job. Som IT-supporttekniker er det vigtigt, at du er serviceminded og fleksibel og trives med at have travlt. Du kommer til at arbejde på vores sygehuse, så jobbet kræver, at du fysisk kan komme ud på områder med smalle gange og trapper.

Det er derudover vigtigt for, at du:

  • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig samt forstår, hvornår der opgavemæssigt skal rykkes
  • Er en god teamplayer, som forstår at byde ind med godt humør og gåpåmod
  • Arbejder struktureret, målrettet og aktivt opsøger arbejde
  • Forstår værdien af god dokumentation og aktivt arbejder på at sikre denne
  • Har kørekort til bil.

Vil du være en del af teamet?

Hvis jobbet lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV via knappen ”Søg Jobbet” senest den 30. september 2022.

Vi vil kunne tilbyde dig et udfordrende job i en stor organisation, arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en uformel omgangstone blandt gode kollegaer, der er spændende og varierende arbejdsopgaver og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Ansættelse ønsker vi fra 1. december eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Tina Lausbak, tlf.: 51 58 10 45 eller mail: tinlau@regionsjaelland.dk

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld, og vi forventer derfor, at du konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson(er):

Navn: Tina Lausbak Olsen
Stilling: Teamleder
Email: tinlau@regionsjaelland.dk
Telefon: 51 58 10 45

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 1. september 2022

Arbejdssted

Location Køge og Roskilde