Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-arkitekt – skab fun­da­men­tet for di­gi­ta­li­se­rin­gen af frem­ti­dens metro


Kunne du tænke dig at bygge videre på din tekniske forståelse for IT-systemer og bruge dit talent til at blive en skarp solution architect? Og vil du være med til at lave det IT-setup, der i sidste ende sikrer, at metroen kører døgnet rundt, så vores passagerer hurtigt kommer videre?

”Du får plads i et Microsoft-hus, hvor du tegner og skaber IT-arkitekturen for Metroen – og hvordan vi skaber den bedste systemsammenhæng. Dit arbejde er efterspurgt, og du kan få nødvendige certificeringer hos os,” fortæller stabschef Peder Knudsen.

Strategien bag? Den kommer her

Vi har søsat en ambitiøs digitaliseringsstrategi, der bl.a. skal styrke og formalisere vores IT-arkitektur. Dit arbejde bliver derfor fundamentet for at nå i mål med strategien, hvor vi skal implementere en række nye systemer. Fx Autodesk Construction Cloud, ARcGIS og WorkPoint 365 – dvs. interne systemer, der skal hjælpe os med at bygge fremtidens metro til glæde for alle i hovedstaden.

Få vores IT-arkitektur til at køre på skinner

Som vores nye IT-arkitekt binder du vores IT-arkitektur sammen med forretningen. Du får derfor en bred kontaktflade på tværs af organisationen, og du samarbejder både med dine IT-kolleger, herunder særligt vores dataarkitekt, samt projektledere og andre interessenter.

Du dykker ned i vores nuværende systemer og spotter samt forklarer de tekniske muligheder, og du er med til at stille de fundamentale krav, vi har brug for ved indkøb af nye IT-systemer og moduler.

Det betyder, at du blandt andet:

  • leverer løsningsarkitektur på enterprise-niveau med fokus på Azure – og dykker ned på solution-niveau ved behov
  • definerer og holder overblikket over IT-indsatser, systembehov og integrationer
  • kommunikerer løbende med forretningen og redegør for ændringer og opdateringer
  • holder dig ajour på de nyeste tendenser inden for Azure og Cloud.

”Vi har en masse i pipeline. For på længere sigt skal vores system- og IT-setup driftes og justeres, ligesom der løbende opstår behov for nytænkning,” uddyber teamleder i IT Karen Riberholt.

Har du fagligt drive og masser af gåpåmod?

  • Du har en relevant IT-faglig baggrund og en god teknisk IT-forståelse.
  • Du har godt kendskab til IT-systemer, fx som IT-konsulent eller applikationsejer, og er klar til at gå over i en arkitektrolle.
  • Du er en empatisk og tålmodig kommunikatør, som kan formidle systemændringer og integrationer i øjenhøjde med dine kolleger i alle funktioner.
  • Du kan forstå SQL-databaser og API’er – gerne i Python.

Agilt arbejdsmiljø og et godt samarbejde

Du får din hverdag på vores hovedkontor i Ørestaden med metro lige til døren. Her bliver du en del af IT-enheden sammen med 15 kolleger, der bl.a. tæller vores dataarkitekt og systemejere. Vi har det sjovt, og vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og fejrer gerne vores succes sammen.

I alt er vi ca. 300 kolleger i huset, der bruger hinanden på kryds og tværs. Vi har et helt særligt engagement og en stolthed omkring det, vi laver – det skal du glæde dig til at blive en del af.

Vil du hjælpe os med at holde hjulene i gang?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Vi kalder løbende til samtaler, men deadline for ansøgning er 13. Oktober. (Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning)

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job