Netværks- og sik­ker­heds­spe­ci­a­li­ster i PET

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye netværks- og sikkerhedsspecialist.

Som netværks- og sikkerhedsspecialist i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet her.

Om jobbet

Vi tilbyder en central rolle som netværks- og sikkerhedsspecialist i vores enhed Core Infrastruktur, hvor du vil bidrage ved at tage ansvar for PETs IP-sikkerhed, gennem implementering og administration af forskellige brands indenfor NGFW, som fx Cisco Firepower. I rollen ligger ansvar for at sikre moderne, effektiv og stabil drift. Enheden er en del af Center for Forretningsanalyse, Digitalisering og Data. Her bliver du en del af et hold af dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde. Vi tilbyder en uformel og direkte omgangstone kombineret med stor indflydelse på egen arbejdsdag i en operativ virkelighed.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver og ansvar for design og vedligehold af PETs sikkerhedsløsninger, med fokus på identitetsstyring. Du er med dit brede kendskab til netværkssikkerhed med til at sætte retningen for udvikling af vores sikkerhedsplatforme. Du vil blive fagligt udfordret og få mulighed for at sætte egne erfaringer og kompetencer i spil. Du har fokus på automatisering, høj ydeevne, dokumentation og sikkerhed i alle dine løsninger.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flekstid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life balance.

Om dig

Du anser dig selv som specialist og samarbejder gerne med dygtige kollegaer. Du nyder at arbejde med IP netværk og har dyb indsigt i netværkssikkerhed.

Du beskrives som faglig kompetent af dine kolleger og anser gode netværk og sikkerhed som grundlaget i alle vigtige IT-leverancer. Du formår at bevare overblikket over opgaverne samtidig med, at du kan dykke ned i detaljen, når der er brug for det.

Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og forstår betydningen af at vedligeholde dokumentation for de løsninger, som du arbejder med. Som ordensmenneske nyder du i øvrigt at scripte dig ud af trivielle opgaver og du arbejder i øvrigt selvstændigt og trives i en travl og afvekslende hverdag. Du er vant til og opsat på at sikkerheden altid skal være i orden og du kender måske allerede til betydningen af klassificeringer og deres anvendelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund og dit erfaringsniveau er ikke altafgørende, men at du har lyst til at lære nyt og udvikle dig er af stor betydning. Skulle du være nyuddannet eller interesseret i et sporskifte er vi også meget interesseret i at høre fra dig, så længe du ser ovenstående som en spændende mulighed.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Ansættelse er pr. 1. januar 2023.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, kan du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk.

Vi forventer at påbegynder samtaler i uge 44 og afslutter dem i november måned.

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 29. september 2022.

Gem job