Systemad­mi­ni­stra­to­rer i PET

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye systemadministrator.

Som systemadministrator i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet her.

Om jobbet

Vi tilbyder en central rolle som systemadministrator i vores enhed Platform, hvor du vil bidrage ved at tage ansvar for sammenhæng mellem de grundlæggende infrastrukturkomponenter og -discipliner. I rollen ligger ansvar for at sikre moderne, effektiv og stabil drift. Enheden er en del af Center for Forretningsanalyse, Digitalisering og Data. Her bliver du en del af et hold af dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde. Vi tilbyder en uformel og direkte omgangstone kombineret med stor indflydelse på egen arbejdsdag i en operativ virkelighed.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver og ansvar for design, implementering og drift i en kompleks infrastruktur. Du vil blive fagligt udfordret og få mulighed for at sætte egne erfaringer og kompetencer i spil. Du har fokus på automatisering, høj ydeevne, dokumentation og sikkerhed i alle dine løsninger.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flekstid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Om dig

Du ser dig selv som specialist og samarbejder ubesværet og tværgående med dygtige fagkollegaer i en enterprise kontekst. Dine styrker kommer for alvor i spil, der hvor de klassiske driftsdiscipliner skal spille optimalt sammen, for at sikre en moderne, solid og sikker infrastruktur.

Du tænker i automatisering og life-cycle-management, hver gang du løser en opgave og sikrer ad den vej effektivitet og kontrol. Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og holder din dokumentation up to date. Du arbejder selvstændigt, trives i en travl og afvekslende hverdag og forstår at prioritere. Du har lyst og mod på altid at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.

Din uddannelsesmæssige baggrund og dit erfaringsniveau er ikke altafgørende, men at du har lyst til, og mod på, altid at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt. Skulle du være nyuddannet eller interesseret i et sporskifte er vi også meget interesseret i at høre fra dig, så længe du ser ovenstående, som en spændende mulighed.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Ansættelse er pr. 1. januar 2023.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, kan du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk.

Vi forventer at påbegynder samtaler i uge 44 og afslutter dem i november måned.

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 29. september 2022.

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 1. september 2022

Arbejdssted

Location Søborg