Team Lead til IT Solutions

21-5 er en succesfuld danskejet virksomhed i vækst – og med stor kontakt til udlandet. 21-5 bygger på et nyt og innovativt koncept, som vi selv har opfundet, hvor vi samler foreninger med 21 danske familier i hver, som sammen ejer og deler brugen af 5 ferieboliger i udlandet. Hver person/familie ejer 1/21 af de 5 ferieboliger.

Al daglig administration og indkøb af ferieboligerne varetages af 21-5 fra start til slut. Vi er lige nu et team på 130 medarbejdere og vi holder til i Hørsholm i nogle fantastiske rammer. Se mere på www.21-5.dk.

Vi nyder - og er meget taknemmelige over - den succes vi oplever samt den enorme tillid og opbakning, vi får fra vores kunder. Hverdagen er vigtig for os, og vi er et dedikeret team, der bidrager med langt mere end blot arbejde - vi deler ud af os selv og er hele mennesker. Vi er et usædvanligt hold – og altid et hold. Vi hjælper hinanden og sikrer sammen, at vi kommer i mål. 

Se mere om vores produkt her: https://player.vimeo.com/video/593145472

Udfordringen

Vi søger en team leder til vores IT Solutions team. Du bliver ansvarlig for at drive projekter, sikre kvalitet, sparre med teamet om forskellige faglige problemstillinger og ikke mindst skabe et godt og tillidsbaseret arbejdsmiljø.

Teamets opgave er at fungere som bindeled mellem IT udviklingsteamet og forretningen og teamets Solution Experts er med i processen fra kravpecificering og design til den endelige løsning er implementeret og testet, slutbrugerne er undervist og dokumentation og brugervejledninger lavet.

Solution teamet dækker et bredt område bestående af blandt andet:

 • procesmodning og -design
 • løsningsdokumentation
 • brugerundervisning
 • løsningstests

Dertil kommer projektledelse og metodeopbygning, som du også vil blive en del af. 

Vi arbejder ud fra devisen om, at vores løsninger ikke er bedre end slutbrugerens evne og mulighed for at bruge disse løsninger. Vi går derfor ydmygt men engageret og professionelt til værks og bruger meget tid på at forstå en problemstilling, før vi kaster en løsning på banen. Tillid er en nøglesten i vores arbejde – tillid til den vej der er udstukket, tillid til hinanden og tillid til vores evne til at komme i mål sammen.

Arbejdsopgaver

Du vil blive det, vi i 21-5 kalder ”spillende træner” hvilket vil sige, at din tid vil være delt mellem ledelse af teamet og dine egne opgaver. Opgavepaletten vil derfor blandt andet indbefatte

 • Identificering og modning af projekter og opgaver – prioritering sker i samarbejde med Head of IT
 • Fordeling af projekter og opgaver i teamet
 • Løbende opfølgning på og kvalitetssikring af projekter og opgaver
 • Løbende udvikling af processer og praksisser i teamet
 • Løbende koordinering og samarbejde med øvrige team ledere i Business IT teamet
 • Stakeholder management og sikring af løbende kommunikation til og med 21-5s øvrige teams
 • Daglig ledelse af dit team samt løbende evalueringer med hver medarbejder
 • Sikring af 21-5 værdier i udførsel af opgaver og adfærd i teamet, indadtil og udadtil

Vi har fast kontordag om fredagen, men hjemmearbejde 1-2 dage om ugen efter aftale med nærmeste leder er en mulighed  - dog vil jobbet i opstarten kræve en væsentlig tilstedeværelse på kontoret. 

Dit talent

Du har erfaring med teamledelse og bliver motiveret af at få et team til at fungere. Du har fokus på hver enkelt medarbejders talenter og ved, at skal man behandle alle ens, skal man behandle dem forskelligt. Du interesserer dig for udvikling af såvel din egen profil som andres, og hvis du ikke allerede er vant til at arbejde med personprofiler i din daglige ledelse, så er det noget du er nysgerrig på at lære og få indarbejdet som rutine. Du kan se dig selv i tæt samarbejde med de øvrige team ledere i Business IT teamet samt naturligvis med Head of IT, der vil fungere som din primære sparringspartner.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende: 

 • trives med mange opgaver sideløbende
 • holder af, at hver dag byder på nye spørgsmål og udfordringer
 • får energi af at arbejde sammen med mange forskellige mennesker 

Du har arbejdet med projektledelse, projektimplementering, master data eller test management. Det forventes ligeledes, at du har indgået i en IT projektleverancefunktion og derfor kender begreber som forretningskrav, testcase, agil metode, stakeholder management, user story og datamigrering.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er naturligvis velbevandret i den digitale verden. Dine primære arbejdsredskaber vil være Monday.com, Sharepoint, Miro samt Office pakken herunder Outlook. Kendskab til procesmodelleringsværktøjer som Lucidchart, Signavio og lignende er en fordel.

Ansøgning

Ansøg ved at bruge "Søg jobbet her" linket nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og et vellignende billede. Ved spørgsmål, skriv til Eva Steensby, Head of IT på es@21-5.dk.

Ansøgningsfrist  30. september 2022. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.
Tiltrædelse 1.11. og gerne tidligere.

Gem job