Løs­nings­ar­ki­tekt

Vil du være med til at optimere PFA’s digitale mål til et nyt niveau? Har du masser af erfaring med at binde de rigtige løsninger sammen, og er du selvkørende, engageret og kan begå dig med alle typer mennesker på tværs af en agil organisation? Som løsningsarkitekt i PFA får du en karriere med mere mening og en central rolle i et komplekst og foranderligt agilt setup, hvor vi har fokus på forandringer, forbedringer og teknologi.

Du skal være med til at føre PFA’s digitale dagsorden ud i livet

Du bliver en del af teamet ’Løsningsarkitektur’. Vi har ansvar for at rådgive om anvendelse af teknologi og arkitektur på forretnings- og it-niveau på tværs af PFA. Vi har fokus på at bane vej for mest mulig værdi i forhold til de forretningsmæssige behov, samtidig med at vi understøtter PFA’s mål om at være de dygtigste i markedet til det, vi gør. Det betyder, at vi på indersiden skal kunne skabe de bedste løsninger med brug af den nyeste teknologi, kombineret med at vi navigerer i et it-univers, der også indeholder ældre platforme. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du samarbejdet tæt med agile udviklingsteams og dine kolleger i teamet.

Dine nøgleopgaver er at:

 • have dialoger med interne og eksterne interessenter, forstå deres forretningsmæssige mål og omsætte dem til operationelle it-løsninger, der skaber værdi for forretningen
 • deltage i strategiske dialoger med forretningen om retning, teknologianvendelse og roadmaps herfor, der flytter os på den digitale dagsorden
 • dykke ned i vanskelige problemstillinger og facilitere nye initiativer
 • bidrage til at udvikle PFA’s samlede it-arkitekturmæssige sammenhængskraft
 • skabe og fastholde arkitekturdokumentation (fx kontekst- og tilstandsdiagrammer) ved brug af vores arkitekturværktøjer – herunder bl.a. BizzDesign og Archimate.

”Her er en spændende mulighed for dig, der kan se dig selv have indflydelse på, hvordan PFA bliver det digitale flagskib i pensionsbranchen. Vi investerer langt mere i it end mange andre ­– it er i den grad på vores agenda. Og derfor har vi mange håndtag at skrue på og muligheder for dig, der gerne vil have en hverdag med masser af teknologi udstrakt ansvar, mandat og vil virke som ambassadør for dit team og enhed,” - siger Bo Hauerberg, der er leder af Løsningsarkitektur i PFA.

Du ved, hvad der skal til, for at skabe de rigtige løsninger

Vi søger dig, der:

 • har en kandidat- eller bachelorgrad inden for it/datalogi, software eller et andet relevant, teknisk felt
 • har mindst fem-ti års erfaring i at arbejde med it-arkitektur
 • har erfaring med at oversætte forretningsbehov til brugbare it-løsninger
 • ønsker at arbejde i et agilt SAFe setup mellem arkitektur og udvikling
 • har kendskab til udviklingsprocesser og disses problemstillinger inden for .NET, C# og Java
 • besidder viden om anvendelsen af API’er i en SOA eller eventbaseret arkitektur, der eksponerer forretningsdata, både internt og eksternt
 • er åben, udadvendt, motiveret af teknologi og af at omsætte teknologien til konkret praksis
 • har gode samarbejdsevner, kan lide at skabe overblik og arbejder struktureret
 • har handleevne og kan træffe og formidle beslutninger i tekniske såvel som forretningsmæssige fora.

Dit nye team har en god stemning

Vi har seks kolleger i teamet. Vi arbejder dagligt tæt på forretningen og som en del af det agile setup, men vi samarbejder tæt og mødes hyppigt til erfaringsudveksling og planlægning. Stemingen i teamet er god og engageret.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metrostation og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 25. september 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Hauerberg, der er leder af Løsningsarkitektur i PFA, på tlf.: 3917 4972.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job