Embedded Softwa­re­ud­vik­ler


Vil du være med til at udvikle software til nogle af Danmarks mest innovative og kendte selvbetjente betalingsløsninger?

Logos Payment Solutions laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark. De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: nem betaling overalt.

Logos oplever stor efterspørgsel på deres støt voksende produktportefølje og der er planer for yderligere international ekspansion. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Derfor søger vi nu en kompetent Embedded udvikler til deres udviklingsafdeling i Odense. Her bliver du en del af et team på 14 dygtige specialister der har fokus på betalingsløsninger til elladestationer, brændstofanlæg og bilvaskeanlæg.

Arbejdsområder og teknologier

Som embedded softwareudvikler kommer du til at arbejde pragmatisk og fleksibelt med design og udvikling af såvel embedded software som backend-systemer til brugerinterface. Du deltager i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation, til du kan se ”dit” produkt i brug ude i virkeligheden.

Eksempler på spændende opgaver kan være udvikling af software til en kortlæser: Kryptoteknologi, protokoller mod betalingshost, overholdelse og certificering ift krav fra MasterCard, Visa, Dankort, Nets, etc…

I forhold til embedded udvikling, arbejder Logos primært med C++. Som OS bruger Logos i Odense, Windows på sine produkter.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Vi forestiller os at du som minimum har et par års erfaring fra en lignende stilling. Alternativt, er du nyligt færdiguddannet og har under dit studie, gjort dig dine første erfaringer med arbejdet i en udviklingsafdeling som student developer.

Derudover har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis datamatiker, diplomingeniør, eller civilingeniør. Vigtigst er, at du brænder for embedded programmering.

Programmering i C++

  • Testbarhed og test
  • Værktøjer: debuggere, profilere, automatisk dokumentation, versionsstyring, etc.
  • I mindre grad anvendes C

Som person er du en ildsjæl med en akademisk tilgang til problemløsning. Du er pragmatisk og fleksibel og lægger vægt på pålidelighed og kvalitet i arkitektur og implementering.

Slutteligt er det et krav at du taler flydende dansk.

Mere om Logos og hvad de kan tilbyde dig?

Du vil referere til Udviklingschefen og komme til at sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. Strukturen er flad og ofte er det “det bedste argument”, der vinder.

Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, morgenmad hver fredag, 6 ugers ferie m.m., og der er gratis parkering lige ude foran døren.

Logos har i alt ca. 140 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +35 år. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion.

Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Virksomheden har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt samarbejde og sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner.

Du kan læse mere om Logos Payment Solutions via følgende link: www.logos.dk.

Logos ligger på Landbrugsvej 6, 5260 Odense S.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Robert Krogh Steffensen på tlf. +45 53 62 93 00 eller mail: rks@bloom.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Læs mere om Logos her: www.logos.dk.

Gem job