Stu­den­ter­med­hjælp­er

Vil du lære mere om it-applikationsdrift i et omfattende applikationslandskab? Kan du se dig selv være med til at strukturere brugen af PFA’s integrationsplatform, så den giver endnu mere værdi for PFA’s forretning og kunder? Som studentermedhjælper i PFA får du et afsæt for en karriere med mere mening i et godt team med fokus på din personlige og faglige udvikling.

Du skal være med til at strukturere anvendelsen af PFA’s integrationsplatform

Du bliver en del af teamet ’Integration’ der har ansvar for PFA’s integrationsplatform – det centrale nervesystem, som alle it-systemer i PFA kommunikerer igennem. Teamet sikrer stabil drift på platformen, hvor mere end 80 primære systemer og 200 sekundære systemer kommunikerer med hinanden. Det hører også med til vores opgaver at rådgive om integrationsplatformen internt i PFA, og i den forbindelse er vi aktuelt i gang med at etablere et servicekatalog over platformen. Som studentermedhjælper skal du primært fokusere på at gøre servicekataloget færdigt. Du skal arbejde ca. 15-20 timer om ugen, og vi tilpasser arbejdstiden og opgaver, så det passer med dit studie.

Dine nøgleopgaver er at:

  • være med til at sikre drift af servicekataloget
  • færdiggøre servicekatalog over integrationsplatformen og sikre, at kataloget er kodet, så det er brugervenligt og kræver et minimum af manuelt arbejde at vedligeholde og opdatere
  • være med til at sikre, at udviklingsorganisationen i PFA kender servicekataloget og har overblik over de integrationer, der findes i PFA’s it-landskab
  • løse diverse administrative opgaver.

”Se her, hvis du ønsker et studiejob, hvor du lærer en masse om softwareudvikling i praksis og om, hvordan man får applikationer til at køre i et større applikationslandskab. Samtidig kan du opnå alle fordelene ved at opbygge studierelevant erfaring i en stor organisation som PFA, der har utallige muligheder for nyuddannede,” siger Jimmy Jensen, der er leder af Integration i PFA.

Du har viden om .Net og Blazor og vil gerne lære mere

Vi søger dig, der:

  • er i gang med en teknisk uddannelse med fokus på it-udvikling på DTU, ITU eller tilsvarende
  • har viden om .Net-udvikling og Blazor-teknologien
  • har interesse i DevOps-tankegangen
  • er god til at fordybe dig i opgaver men også kan skabe relationer og samarbejde med mange forskellige faglige profiler
  • er struktureret, nysgerrig efter at lære nye ting og god til at nå i mål med opgaverne.

Dit nye team ser frem til at møde dig

Vi er fire fastansatte og en studentermedhjælper i Integration. Du vil møde et team med god stemning og et sammenhold, hvor vi støtter hinanden og har både administrative og tekniske færdigheder. Du kan se frem til også at blive en del af PFA Students, som er et socialt og fagligt fælles fællesskab, hvor man møder andre studentermedhjælpere.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse skal ske hurtigst muligt. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. september 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jimmy Jensen, der er leder af Integration i PFA, på tlf.: 39 17 48 96.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job

PFA
Publiceret: 6 September 2022

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden