Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

License Manager søges til Koncern IT

  • Har du lyst til at være vores frontfigur, der optimerer og højner kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en region i stærk udvikling?
  • Kan du se dig selv i en stilling, der i sidste ende berører tusindvis af brugere og borgere?
  • Og vil du være en del af et meget stærkt team med masser af sparring og udvikling?

”Du står i spidsen af at udvikle og professionalisere license management i en stor IT-organisation. Og du kan se frem til mange unikke vilkår og goder – og ikke mindst en meget fordelagtig pensionsordning,” fortæller teamleder Stine Holmgang.

Velkommen til Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer stabil, sikker og effektiv IT og digitale løsninger til regionens virksomhedsområder, ansatte, patienter og borgere.

En engageret afdeling med høj faglighed

Til vores Aftale- og Udbudsteam på 10 kolleger søger vi nu en kollega, der har har lyst til at tage ansvar i professionaliseringen af licensaftaler. Du får base på vores flotte, moderne kontorer på Ringsted Sygehus, hvor vi har vores egne lokaler og kantinefaciliteter.

Du kan se frem til en meget bred samarbejdsflade, da du kommer til at arbejde sammen med en engageret projektafdeling og vores samarbejdspartnere i det nære sundhedsvæsen. Din nye arbejdsplads er en innovativ koncern, hvor vi går vi meget op i at spille hinanden gode, både i form af buddy-ordninger og videndeling på tværs af projekter og teams.

Tag teten inden for licensforhandling

Licensforhandling er et område i voldsom udvikling, både i Danmark og internationalt. En udvikling, der kræver, at vi som organisation har en professionel styring af vores licenser. Du kan derfor se frem til et tæt samarbejde med en medarbejder inden for software asset management.

Som vores nye kollega kommer du blandt andet til at:

  • varetage dataregistreringen omkring licenser og systemmæssigt sikre et retvisende overblik – disse data danner grundlag for den rådgivning, som den kommende license manager skal varetage
  • modernisere og professionalisere området inden for licensbetingelser, licensaftaler og opjustering af kontrakter
  • udføre compliance i henhold til kontrakter
  • fortolke kontrakter og skabe indsigt i licensbetingelser.

Du vil i høj grad være med til at sætte eget præg på din stilling og have indflydelse på, hvilket potentiale din stilling kan have i vores organisation. Du vil være centralt organiseret, og din opgave vil indebære tværgående rådgivning.

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du…

… har en juridisk baggrund samt erfaring med kontrakter. Det kan også være, at du er cand.merc. eller tilsvarende.

Derudover er det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har erfaring med:

  • analyse af kontrakter, forretningsmodeller og forbrugsmønstre
  • at fungere som specialiseret rådgiver og forhandler inden for indgåelse og audit af licensaftaler
  • juridisk rådgivning i forhold til tilkøb og fortolkning af licensaftaler.

Du behøver bestemt ikke være hjemme i alle arbejdsopgaverne, da du bliver en del af et team, der er på en udviklingsrejse sammen.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning samt mulighed for hjemmearbejde, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Tiltrædelse efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

For at sikre en fornuftig balance mellem arbejds- og privatlivet tilbyder vi flekstidsordning og mulighed for at arbejde hjemme. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job